Olur ilk fırsatta garajdayızGaraj kısmında biraz detaylandırsanız çok güzel olur aslında. Hastasıyız böyle arabaların![]()
Olur ilk fırsatta garajdayızGaraj kısmında biraz detaylandırsanız çok güzel olur aslında. Hastasıyız böyle arabaların![]()
İlk fırsatta ilgilenip bilgi veriyorumŞu araba nedir ne değildir, garaja açın bir bakalım okuyalım.
MPI nedir tam olarak? 90lı yılların sonlarına doğru çıkan tipo-tempralardan vag grubuna kadar birsürü markada mpi motor var. Nedir ne değildir bu sistem, hepsi aynı teknoloji midir yoksa tesadüf müdür isimlendirmeler
Yalnız şimdi dikkatimi çekti de bu kasa ile 1.6 motor ile ve özellikle de bu kilometrede iyi değerlermiş aslında.Dün ben de kastım hadi yine iyisin, atayım buraya. Şehiçi de var ama bir ara 70'e sabitledim, bir ara 80'e sabitledim. 40 kilometre ortalaması 47 de ortalama hız. (Çekecektim de sağolsun iphone 4s kullanınca böyle oluyor, bazen kafasına göre fotoğraf çekmiyor)
Sonra şehiriçine girip biraz dalaşınca millete 6'ya çıktı.
Yalnız şimdi dikkatimi çekti de bu kasa ile 1.6 motor ile ve özellikle de bu kilometrede iyi değerlermiş aslında.
Ben de değişecem ya, bataryası artık öldü ve işimi görmemeye başladı, işlemci yönünden de sıkıntılar var. Telefon konusunda ben de cimriyim biraz, ölene kadar kullanırım.İphone4 s kullaniyor oldugun icin seni tebrik ederim.. baskalari olsa coktan degistirir o telefonu. Oysaki bana gore cok iyi ve gideri daha var.
Beğenmedin yani 4.1 litre tüketimi
Benzinle benzini kıyaslayacaksın, benzinle LPG'yi değil. LPG birim fiyat olarak benzinden ucuz olduğu için sen şimdi bana diyeceksin ki benim aracım daha az yakıyor. Ancak gördüğün üzere benzin olarak tüketim senin aracından makul![]()
Benim benzim deneyimlerim 4,5 litre yaktığını söyler i10nun. Ama araba sonucta ucuz araba. 120 binlik arabam olsa, kaç yaktığına bakmam. Mesela senin arabandan sahip olsaydım performans ve konforuna istinaden 8 litreye kadar okeyi verirdim. Kadıki 4,1 litre yakıyor diyorsunAllah bereket versin.
Ama konu sadece tüketim olsaydı, senden daha az masraf yaptığım doğrudur.
AzmışMPİ Bin Motor Arabalar gerçekten azmı yakıyor. Gelin bakalım
Mil o, tam çizginin altında küçük sayılarla yazan kısımda 90 varBen bu adamın yaptigi hizdan cok daha yuksek hizla giderim. Otobanda 60 la gidemezsin.