Az yakan Kadran Videoları

Mil o, tam çizginin altında küçük sayılarla yazan kısımda 90 var

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda araba için son derece verimli diyebiliriz, Bu konuda hem fikiriz. Sıkıntı arabaya o kadar para ödedikten sonra, zaten hyperrmiler yapmaya ihtiyacı olan biri olmayacağımdır. Çevre dostu felan filan değilim, yani bana para lazım, herkeze para lazım :)

Burda araba için son derece verimli diyebiliriz, Bu konuda hem fikiriz. Sıkıntı arabaya o kadar para ödedikten sonra, zaten hyperrmiler yapmaya ihtiyacı olan biri olmayacağımdır. Çevre dostu felan filan değilim, yani bana para lazım, herkeze para lazım :)
Herkes her zaman aynı tarzda sürmek istemeyebiliyor. Mesela senin tüm odağın ekonomiyken başkasının tüm odağı performans olabiliyor. Benim ise günden güne değişiyo o gün canım ne istiyosa onu yapıyorum, böylece sizin tabirinizle hypermiling yaparken performanslı sürdüğüm zamanki kadar zevk alabiliyorum arabadan. Bir de arabam olsa, böyle hem basınca giden hem insan gibi sürünce ekonomi yapabilen arabam olsa ne güzel olur

By say no comment :)

Son düzenleme:

Çevre dostu değilsin ama iki doğa fotoğrafı çekmeye kilometrelerce yol gidiyorsun. Çevreye düşman olmaya devam o zaman. 50 yıl sonra torunların içme suyu bulamazsa çevre kirliliğinden, kirli suya "para" katıp içerler artık.

Çevre dostu değilsin ama iki doğa fotoğrafı çekmeye kilometrelerce yol gidiyorsun. Çevreye düşman olmaya devam o zaman. 50 yıl sonra torunların içme suyu bulamazsa çevre kirliliğinden, kirli suya "para" katıp içerler artık.

Abartma. :) Her dedigimi ciddiye almayin . Lafin gelişi yazdim.

Valla 80 sabitlediğimde bile minimum 8 litre görebildiğim için,pek bana uygun olmayan başlık.

Ama akaryakıt bu durumdayken,yanlamaya çalışmak yerine gaza nasıl daha evladımmış gibi davranırım çalışması daha mantıklı kesinlikle.

Nissan Leaf 2 lansmanın İspanya Tennerife adasında yapılmıştı. İşte o vakit bir yarış yapılmıştı. Yarışı kazanan Bjorn Nylan olmuş, ödül olarak scoter kazanmıştı. İşte bu yarışda arabasına konuk olalım.. Videodan Alıntı " Zafer'e giden yol Fren pedalına dokunmamaktan geçer"
Ekonomi yarışının şampiyonu Nissan leaf nasıl kullanmış bakın..

Son düzenleme:
Alman Shrag , en boş donanım Vw e-golf 300 ile economy run yaparsa durum ne olur. Usta alaman hypermiler shrag e-golfu 8,6 kw ile yürütüyor. bir mşallah demek gerekir.

Valla şöyle diyeyim,mobilde alıntı yapamadım nedense kusura bakma,araba 1500 kilometrede hiç adam akıllı gazlayamadım sürekli şehir içinde olduğum için neredeyse.Pedalın altında yumurta varmış gibi basarsam,boş yolda 8,şehir içi trafikte bırak yumurtayı boşa bile alsam 13-19 arası geziyor.

Bu araç turbo benimki atmosferik makina.Tucson taş çatlasın 6.5-7 görür.Pek mümkün değil yani o kadran.Ki teorik olarak bile baksak tapagazda 20 25e çıkan aletin 2 3 e düşmesi olası değil.

Kısa vadede olmaz ama fırsatını bulduğumda konuyu hortlatıp uzun boş yolda kadran videosu atarım.Cidden nasıl yapmış anlamadım.

Valla şöyle diyeyim,mobilde alıntı yapamadım nedense kusura bakma,araba 1500 kilometrede hiç adam akıllı gazlayamadım sürekli şehir içinde olduğum için neredeyse.Pedalın altında yumurta varmış gibi basarsam,boş yolda 8,şehir içi trafikte bırak yumurtayı boşa bile alsam 13-19 arası geziyor.

Bu araç turbo benimki atmosferik makina.Tucson taş çatlasın 6.5-7 görür.Pek mümkün değil yani o kadran.Ki teorik olarak bile baksak tapagazda 20 25e çıkan aletin 2 3 e düşmesi olası değil.

Kısa vadede olmaz ama fırsatını bulduğumda konuyu hortlatıp uzun boş yolda kadran videosu atarım.Cidden nasıl yapmış anlamadım.

Seninkini turbo saniyordum. Zaten bende alsam atmosferik alirim .Onlarin son vitesi cluthc damper var. Uzun yolda tuketim 8 veriyorsa bu bile harika.

Merhaba
Tesla Model S 75D sahibiyseniz, çok harika bir paylaşımım var. Autopilot ile 80 km hıza bağlanmış araba, 75 kw bataryasına rağmen 512 km yol yapıyor. Üstelik %90 otomatik pilotta. Tüketim ise efsane sadece 13,6 kw/h

Son düzenleme:
Turboların yakıt tüketimini yüksek bilirdim ben de,neredeyse daha çok yakacak atmosferikler.

Tahminen en düşük arıza verme kombinasyonunu seçtim,bir tek manuele kafam yatmadı ki zaten benzinli manuel biraz zor bir kombinasyon,stop etmekten nefret ederim.

Dediğinizi biraz açar mısınız? Kendi aracım hakkında çok bilgim yok arabalara çok ilgim olmasına rağmen.

Turboların yakıt tüketimini yüksek bilirdim ben de,neredeyse daha çok yakacak atmosferikler.

Tahminen en düşük arıza verme kombinasyonunu seçtim,bir tek manuele kafam yatmadı ki zaten benzinli manuel biraz zor bir kombinasyon,stop etmekten nefret ederim.

Dediğinizi biraz açar mısınız? Kendi aracım hakkında çok bilgim yok arabalara çok ilgim olmasına rağmen.

Turbolar , atmosferiklere göre daha verimli motorlar devri tutturursan az yakarsın (100km/4l.) , ayarı kaçırırsan çok fazla yakarsın diye biliyorum (100km/13.4l.) :D