KAPALI Babaya Baba Arabası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Merhaba
Dün gece 4 yolcu, 1 bebek Hyundai i10 ile yolculuk etme şansımız oldu. kızımın pusetini bagaja atmak istediğimde bagaja hiç bir kombinasyonda sokamayınca, benim köşeli jetonum düştü. Ben bu puseti bagaja sokamıyacaksam arabada 4 insan taşımam mümkün olmuyor. Puset her zaman sol koltukta durduğundan şu ana kadar sıkıntım yoktu.

Renault Clio 0,9 tce Sport Tourerlara baktım. Bana bayağa mantıklı geldi. Bu arac hakkında fikirlerinizi, tce 90 motoru kullananların yorumlarını alabilirmiyim.

En kötü i10 için 5+1 kişilik oturma düzeninden 3+1 oturma düzenine kalıcı geçiş yapacağım. Çünkü bebeğin şimdilik sürekli taşınan 2 çanta + 1 puset henuz almadığım bebek arabası ile + bebek arabası olacak.

2 sırt çantası 1 bebek koltuğu veya puset bunlara ek bebek arabası kapasitesine sahip Clio sporttourer almayı düşündüm.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Şöyle bir durum daha var.
Eşim iş başı yapınca kızımın ve evin giderleri doğal olarak değişecektir. Bu değerler ışığında kredi limitini 100 bin liraya kadar çekebilcem.
Evin hayati masraflarını çıkarıp kalan nakit ve biten kredileri değerlendirip ayda 2000 km yol yaparken beni zora sokmayacak bir otomobil secicem.

Gecen sene ayda 440 tl yakıt masrafını karşılayabiliyor, tatilimden eksik kalmıyordum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Oluyor abim


Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Benim ticari araclarda %20 trafik sigort indirimim var. Onuda kullanabilicem. Eski connectimden dolayı.
512 tl mtv 250 muayene ama 1,6 dizel bir araba. Sigortada düşük ödeyeceğim için , i10dan ucuza gelmesede en azından daha ideal bir sahiplenme beledi ödeyeceğim.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,238
45,841
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
9 ay sonra kim ölü kim kalı bilmemde, 40 bin nakit 75 bin lirayada sıfır kredi ile araba alabilirim. Sadece model portföyüm çok sığ olduğundan sizlerden tavsiyeler istedim. Ben i10 almak için 2 sene düşündüm. Şimdi 9 ay düşünecem iyi bir hacimli araba için.

Bazı kıstaslarım var kendimce. Bana özel kıstaslar. Donanımsız, vitesi motoru sorunsuz güvenlik iyi arabalar ilgimi cekiyor.
O zaman 2 araç belirlemen gerekiyor, biri limitini aşmayacak daha uygun fiyatlı, diğeri alabileceğin max limitte mümkünse de sıfır. Referandumdan sonraki ekonomik duruma göre fiyatlarda azalma olursa max belirlediğin limitteki aracı alırsın, artış olursa daha uygun bulduğun modeli alırsın..
Donanımsız, otomatik vites, nispeten az yakan, gerektiğinde tüpe de uygun olan, sıfır bir araç olarak sw egea sana uygun. Zaten sıfır olarak c segment otomatik vites araç başka da bulamazsın o fiyatlarda. Dizelin bakım maliyetlerinden çekiniyorsan da atmo motor tam sana göre. Max limite böyle bir araç koymak mantıklı.
Fiyatı daha uygun olarak belirlediğin araçlar içinse 2.el b segment sw modeller yine sana uygun. Onların fiyatı ekonomik dalgalanmalardan bariz ölçüde etkilenmez.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım