Sevdiğim tek mercedes modelidir, bodykitlerine aşığım.
Cosworth 190E 2.3
Cosworth 190E 2.3
Yakın yerlerde otursaydık, ben de makine falan vardı güzelce çekerdik resimlerini bu da senin için gelsin o zamanÇok özeniyorum böyle güzel araba fotoları çekebilenlere. Ben resmen özürlüyüm ya
Burası neredeki hurdacılar?Ankara'da mı?Pek çıkaramadım.Anlaşılan fena patlamış.Üzüldüm doğrusu, ön tarafından anladığım kadarıyla 87-90 arası sedan.
Ankaradaymış, linkleyince görünmüyor sanırım behance te ankara diye arayınca çıkıyorduYakın yerlerde otursaydık, ben de makine falan vardı güzelce çekerdik resimlerini bu da senin için gelsin o zaman
Burası neredeki hurdacılar?Ankara'da mı?Pek çıkaramadım.Anlaşılan fena patlamış.Üzüldüm doğrusu, ön tarafından anladığım kadarıyla 87-90 arası sedan.
Karayolları Trafik Kanunu'na göre 61/1-a maddesi: Taşıt yolu üzerinde duraklamanın yasak olduğu yerlerde park etmek yasaktır. 132 TL para cezası ve 15 ceza puanı tatbik edilir.Napoli sokaklarında sıradan bir Fiat Palio 1.2
Burada Fiat seven çok onlara gelsin.Ben mi?Bazı modellerini ben de çok severim, bazılarındansa net nefret ediyorum.Palio mu?Ortalama diyebilirim.
İyi geceler.
DüştümForumdaki Vectra'cı arkadaşlara gelsin.Hanım abla düşmesin aman dikkat.
kafayı yerim, şu hot versionları çektikleri yerde illegal yarışmak istiyorum.80-90'lar Japon Touge'larından ikinci seri taze fotoğraflar.
Pixellerin kalitesi yine bir anlam ifade etmiyor fotoğrafın bütün bir anlamı yanında.
1-2 dk.'dan fazla bakınca kafanızda eurobeat çalıyor.