@Mt.Akina odtüde müzede bundan da var, seni kesin götürmem lazım
al beni vur köy yollarına der gibi
Gidelim ben de merak ediyorum, malum Döşova’yı her gün görmüyoruz.Hatta eğer imkan olursa geçenki ekiple birlikte gideriz, kaynak muhabbet güzel olur@Mt.Akina odtüde müzede bundan da var, seni kesin götürmem lazım
bana uyarGidelim ben de merak ediyorum, malum Döşova’yı her gün görmüyoruz.Hatta eğer imkan olursa geçenki ekiple birlikte gideriz, kaynak muhabbet güzel olur
gerçekten dünyanın en güzel arabası , tertemiz 1.6 vti denk gelmezse cidden satmam bendeki makineyiO zaman bu fotoğraf Japoncu ve İtalyancı arkadaşlara gelsin. Bugün paçalardan akan şey sempati olsun
Sevmen güzel bir şey , sevememek asıl insanı sıkıntıya sokuyor . Geçen de konuşmuştuk Corsa B varken, bir K&N kapalı kutu hava filtresi, tatlı performanslı bir egzoz sistemi, 80 küsür beygir 800 kilo ile çıtır bir warmhatch tadı çıkar. Eğer araca tek başına biniyorsan arka koltukları falan söküp kule gergisi+bagaj kule gergisi ile daha sıkı bir hale gelebilir.gerçekten dünyanın en güzel arabası , tertemiz 1.6 vti denk gelmezse cidden satmam bendeki makineyi