beni yanlis anlayan varsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prensip olarak insanların yüzüne konuşmayacağım hiçbir şeyi klavyede yazmam.
Beyaz yaka e-mail trafiklerinde de böyle klavye delikanlıları çok çıkardı, en ağır toplantılarda olsak bile yüz yüze gelince herkesin önünde rezil etmesini bildim hepsini. Oradaki kolaylık, kimliklerin açıkta olmasıydı.
Dünya küçük. Troll arkadaşlara tavsiyem, yazdıkları yazacakları yorumları karşılarındakiyle ertesi gün karşılaşacakmış gibi yazmalarıdır. Sonra çok komik durumlara düşebilirler, birileri çıkıp çok kötü ezebilir :)

Geldi yine tipini...

bi bitmediler. Yalnız bugün epey troll yaptı. Berkin'e ek mesai çıktı yapacak bişi yok. klavyeye oturarak yazmayı marifet sanan bi nesilden ne bekliyoruz ki

Abi bıraksana ya kaç yaşındasın bilmiyorum ama abi senin yazdığın şeyleri, üslubunu beğenmeyen varsa zaten muhatap olmaz. Bi bak abi karşındakine sen o kadar şey söylüyosun adam hala çocuk çocuk muhabbet yapıyo bırak abi ne takcan kafaya sen kendini bildikten sonra gerisi teferruat. Değmicek insanlara 1 kalori enerji bile harcamak haram boşverrr.

Prensip olarak insanların yüzüne konuşmayacağım hiçbir şeyi klavyede yazmam.
Beyaz yaka e-mail trafiklerinde de böyle klavye delikanlıları çok çıkardı, en ağır toplantılarda olsak bile yüz yüze gelince herkesin önünde rezil etmesini bildim hepsini. Oradaki kolaylık, kimliklerin açıkta olmasıydı.
Dünya küçük. Troll arkadaşlara tavsiyem, yazdıkları yazacakları yorumları karşılarındakiyle ertesi gün karşılaşacakmış gibi yazmalarıdır. Sonra çok komik durumlara düşebilirler, birileri çıkıp çok kötü ezebilir :)

laf anlatmak meslek hastaligi oldu, ben bunu yapmak zorundamiyim diye gelenleri motive etmekten tut, karisiyla problemi oldugundan ise gec gelene kadar her biriyle tek tek ilgileniyorum. 800 kisiye laf anlatiyorken 800 +1 zoruma gitmedi :) ama arkadsla da ozel mesajdan tatliya bagladik, boyle seyler icin kalp kirmaya degmez..

laf anlatmak meslek hastaligi oldu, ben bunu yapmak zorundamiyim diye gelenleri motive etmekten tut, karisiyla problemi oldugundan ise gec gelene kadar her biriyle tek tek ilgileniyorum. 800 kisiye laf anlatiyorken 800 +1 zoruma gitmedi :) ama arkadsla da ozel mesajdan tatliya bagladik, boyle seyler icin kalp kirmaya degmez..

Bağladıysanız sıkıntı yok. Yalnız çift hesaptan ban yiyebilir ona da yapacak bişi yok

bi bitmediler. Yalnız bugün epey troll yaptı. Berkin'e ek mesai çıktı yapacak bişi yok. klavyeye oturarak yazmayı marifet sanan bi nesilden ne bekliyoruz ki
Şahsen yaralı parmağa bir katkı beklemem :)
Konu dağılmadan, @inzfatih hocam bırak boşver. Bu hesap kapanır, başka hesapla gelir. Klavye delikanlılarına mesai harcayana kadar ne işler çıkarırsın. :)
Trolller yeterince uslu ve çalışkan olurlarsa belki onlar da bir gün "Şirin Baba" yı görürler =)

Şahsen yaralı parmağa bir katkı beklemem :)
Konu dağılmadan, @inzfatih hocam bırak boşver. Bu hesap kapanır, başka hesapla gelir. Klavye delikanlılarına mesai harcayana kadar ne işler çıkarırsın. :)
Trolller yeterince uslu ve çalışkan olurlarsa belki onlar da bir gün "Şirin Baba" yı görürler =)

aslinda sirin babayla turkiyeye gelmeyi dusunuyorum, yazin ayarlayabilirsek otopark bulusmasi falan yapariz yada video cekeriz cokta guzel olur, ama iste tatilde zaman cok kisitli oldugundan arabayla gelmeme ihtimalim de var. Gelebilsem super olurdu, piste bile gidebilirdik ama bisey soylemek icin daha erken bakalim.

Aksur1976, eski nickiyle aksu76 bana bir üyeyi hatırlatıyor. Özellikle inzfatih ve maximaorhan ile atışan, inzfatih'in engelledim dediği, berkay ile sık sık tartışmalara giren, koyu vw sever olan bir arkadaşımızı hatırlatıyor. İnsanlar çift yaratılmıştır derler ama hadi hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
klavye delikanlısı deyip duran adam da gerçek hayatta herkese her şeyi yüzüne diyen mahalle delikanlısı belli. dikkat et de yüzüne demeye gelmesinler
Özelden de yazdım, buradan da yazıyorum. Ambulansla gelecekmişsin, bana lazım olurmuş. Düşünceli yaklaşımın için sağol da, ölümden zerre korkusu kalmamış insana ambulansla gelmene gerek yok.
Burada özelden tehdit etmeye çalıştığın tek kişinin ben olmadığından eminim. Bazılarımız seni bekleyecektir.

Özelden de yazdım, buradan da yazıyorum. Ambulansla gelecekmişsin, bana lazım olurmuş. Düşünceli yaklaşımın için sağol da, ölümden zerre korkusu kalmamış insana ambulansla gelmene gerek yok.
Burada özelden tehdit etmeye çalıştığın tek kişinin ben olmadığından eminim. Bazılarımız seni bekleyecektir.
Teneke ford'um ile dövecekmiş beni özelden dediğine göre :) Halbuki bir arkadaşımıza benzetmiştim niye böyle yükseldi acep :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...