4,97 ne ya düz olsun işte 5 TL olsun sokuyorsun bari düzgün şok değil mi hakkını ver
Ben zaten 11 litre yakiyorum bende bu aksam aldim kar 10 lira civari oldu. yaygaranin amaci bu kadar bindirmenin amacinin ne oldugu . bir kisiye belki farkettiren 10 lira olsa bile bunu turkiyeye vurursak muazzam para. otv ye zam benzine zam ve bu para ulkeye geri donmuyor ceplere gidiyor. ben italya da iken 2.8 kurus zam icin halk sokaga cikmisti sen diyorsun ya yaygaraya gerek yok tenceredeki kurbaga deneyi aklima geldi tek farki artik o kurbaganin cansiz bedeni kalmis hala mimiklemekle ugrasiyorlar.Gaza gelip kalktım aldım geldim 3.5 tl fark etti 165tlde.Git gel aynı oldu.Bu kadar yaygaranın anlamı yok
Bende 4,50 liradan fazla fark etti. Yeri geliyor aldığım kadar benzin bir günde bitiyor. Sigara içiyorsanız bir paket sigaraya tek seferde 4-5 lira zam geldiğini düşünün. Ya da metronun metrobüsün tek seferde 1 TL zamlandığını.. Belki göze az gözüküyor ama yaygara için haklı sebep olmaz mı?Gaza gelip kalktım aldım geldim 3.5 tl fark etti 165tlde.Git gel aynı oldu.Bu kadar yaygaranın anlamı yok
ben de kendime indirim yapıp satışa çıkaracağım. 30 yaşında ilk sahibinden boylu poslu kariyerli bir bayım. eey isviçre lütfen beni ülkenize alın. eey almanya da ol. ey? duyan yok mu? eeyy hiişştt kime diyom:S
sen otur oturduğun yerdeBenide götür, ikide helga buluruz, aaa pardon ben evliydim
"Damlaya damlaya göl olur."Gaza gelip kalktım aldım geldim 3.5 tl fark etti 165tlde.Git gel aynı oldu.Bu kadar yaygaranın anlamı yok
Sizce bu zamların sebebi bunlar mı, yoksa senelerdir ne var ne yok satıp, tarımı ve üretimi öldürüp ihracat yapamamamız mı? Evet, çok fazla şey atlatıldı, ama ekonomonin bu hale gelmesinin sorumlusu onlar değil, ayakkabı kutularından çıkan paralar gibi örnekler, ülke fakirleşirken bazılarının cebine giren milyonlarca dolar.Çok doğru.Ama devlete ab ve abd soğuk savaş uyguluyorken.350generalin 150si terörden zanlıysa bırakında devlet toparlansın.Gezi yaptılar milyarlar gitti ,17 aralıkta miti gözaltına almaya çalıştılar en son tanklarla halkı ezdiler.Türkiye halen ayakta.Ve bunların bedelini vergiyle ödüyoruz.Canımızla kanımızla ödesek iş yapamasak daha mı iyi.
Çok doğru.Ama devlete ab ve abd soğuk savaş uyguluyorken.350generalin 150si terörden zanlıysa bırakında devlet toparlansın.Gezi yaptılar milyarlar gitti ,17 aralıkta miti gözaltına almaya çalıştılar en son tanklarla halkı ezdiler.Türkiye halen ayakta.Ve bunların bedelini vergiyle ödüyoruz.Canımızla kanımızla ödesek iş yapamasak daha mı iyi.