HABER Benzin ve motorine büyük zam!

lpg'li araç sahipleri be like :D
ay-keyfi.jpg
Lafım size değil yanlış anlamayın ama araba kullanmayan bazı insanların hakikaten zaten kafam rahat arabam yok diye düşünüyor ama yakıt fiyatlarındaki artış A'dan Z'ye her şeyi etkiliyor.

Lafım size değil yanlış anlamayın ama araba kullanmayan bazı insanların hakikaten zaten kafam rahat arabam yok diye düşünüyor ama yakıt fiyatlarındaki artış A'dan Z'ye her şeyi etkiliyor.
dostum yanlış anlayacak bir şey yok bende memnun değilim bundan daha düne kadar benim arabada lpg yoktu son zamlardan sonra lpg taktırdım ben. yazacak çizecek çok şey var ama forum kuralları gereği rahat rahat yazamıyor insan.

Ulkemizi buyuk bir kriz bekliyor! Dollar 3.54 olmus, ve yukseliyor...yakinda birdaha zam gelse sasirmayin...bunlari durduracak kimse de yok **!

Bu arada siyaset olarak algılanmasın da bu her sıkışıldığında başvurulan gezi olaylarının alevlenmesine sebep olan gece emniyetin ilk müdahalesine emri veren vali ve emniyet müdürü malum cemaat örgütlenmesinden görevden alındı ve tutuklandı.
Türkçe meali gezi eylemlerinde ortalığı karıştıranlarda fetocu çıktı. Rus uçağını vuranda fetocu çıktı. Ama hep halk suçlu hep muhalif olan kimse osuçlu.

Not: akepesi cehepesi mehepesi hedepesi bilmemnesi umrumda değil, mantık sadece.

Son düzenleme:
Akaryakıta gelen zam vergi değil kur farkından kaynaklanıyor, paramızın sürekli değer kaybetmesi de üreten değil sürekli tüketen bir toplum olmamızdan kaynaklanıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akaryakıta gelen zam vergi değil kur farkından kaynaklanıyor, paramızın sürekli değer kaybetmesi de üreten değil sürekli tüketen bir toplum olmamızdan kaynaklanıyor.

Petrol fiyatı yarıya indiğinde 3'er 5'er inen fiyatlar şimdi 10'ar 10'ar çıkıyor. Kusura bakmasınlar da bu sadece kur farkı falan değil. Şu görsel her şeyi özetliyor zaten.
20161123163709_benzin-fiyati-icerisindeki-vergi-yuku.jpg

Bunu özel üretim 428i'ye binen birinin iPhone telefonundan yazmış olması bana bu ay ironi olarak yetti. Sağol bimmer kardeş.

beyler gene zam geldı . yeterı kadar düzleştirmemişler galiba ( kağıdı )

Bunu özel üretim 428i'ye binen birinin iPhone telefonundan yazmış olması bana bu ay ironi olarak yetti. Sağol bimmer kardeş.

Ülke dışına çıkardığım dövizden çok daha fazlasını ülke içine sokuyorum, o yüzden ironi değil kardeşim, rahat olabilirsin.

Ben emekli öğretmen çocuğuyum. Hani nerde tatil yapsam diye düşünen elin yabancı emeklisi değil, çocuğumu nasıl okutabilirim diye düşünüp ek işte çalışan Türk emeklisinin. Atalarımız gibi biz de her sıkıntıyı çeker her ağırlığı omuzlarız vatanımız için. Vatanımız için diyorum, güvenemeyip inanamadığımız insanlar için ne ben fedakarlık gösteririm ne de bir başkası. İnsanlardan kastım anlaşılmıştır umarım, bütün bu başlık altında yazılan sitemlerin sebebi de budur kanımca.