Lafım size değil yanlış anlamayın ama araba kullanmayan bazı insanların hakikaten zaten kafam rahat arabam yok diye düşünüyor ama yakıt fiyatlarındaki artış A'dan Z'ye her şeyi etkiliyor.lpg'li araç sahipleri be like
Lafım size değil yanlış anlamayın ama araba kullanmayan bazı insanların hakikaten zaten kafam rahat arabam yok diye düşünüyor ama yakıt fiyatlarındaki artış A'dan Z'ye her şeyi etkiliyor.lpg'li araç sahipleri be like
dostum yanlış anlayacak bir şey yok bende memnun değilim bundan daha düne kadar benim arabada lpg yoktu son zamlardan sonra lpg taktırdım ben. yazacak çizecek çok şey var ama forum kuralları gereği rahat rahat yazamıyor insan.Lafım size değil yanlış anlamayın ama araba kullanmayan bazı insanların hakikaten zaten kafam rahat arabam yok diye düşünüyor ama yakıt fiyatlarındaki artış A'dan Z'ye her şeyi etkiliyor.
İnternet ortamında buna mecburuz maalesef, yoksa söylenecek çok şey var.Küfürsüz yorum yapmayı başarabilen dostlara teşekkür plaketi verilsin yönetim tarafından
Petrol fiyatı yarıya indiğinde 3'er 5'er inen fiyatlar şimdi 10'ar 10'ar çıkıyor. Kusura bakmasınlar da bu sadece kur farkı falan değil. Şu görsel her şeyi özetliyor zaten.Akaryakıta gelen zam vergi değil kur farkından kaynaklanıyor, paramızın sürekli değer kaybetmesi de üreten değil sürekli tüketen bir toplum olmamızdan kaynaklanıyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akaryakıta gelen zam vergi değil kur farkından kaynaklanıyor, paramızın sürekli değer kaybetmesi de üreten değil sürekli tüketen bir toplum olmamızdan kaynaklanıyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu özel üretim 428i'ye binen birinin iPhone telefonundan yazmış olması bana bu ay ironi olarak yetti. Sağol bimmer kardeş.
Nasıl ya bu gece 15 kuruş gelicek diyorlardı o tamam şimdi bi daha başka bi zam mı geldi?beyler gene zam geldı . yeterı kadar düzleştirmemişler galiba ( kağıdı )
yok hocam 15 kurus daha geldı ıste benım yenı haberım oldu :/Nasıl ya bu gece 15 kuruş gelicek diyorlardı o tamam şimdi bi daha başka bi zam mı geldi?