Fedakârlığı daima vatandaştan bekliyorlar. Kamu harcamaları kısılsın esas. Lüks makam araçlarını elden çıkarmakla başlayabilirler. Detaylı çalışma yapılsa boşa yapılan çok harcama çıkacağını düşünüyorum ancak ilk aklıma gelen araç konusu. Cumhurbaşkanı vb. mevkilere zırhlı araç gerekli ancak en son modeli, en lüksü olmak zorunda değil. Her mevkiye makam aracı gerekmiyor, gereksiz makam araçları elden çıkarılsın. Makam aracı gereken mevkilere Türkiye'de üretilen egea, megane, corolla vs. uygun fiyatlı araçlar verilsin. Hem yanlarına Passat mı çekeyim derdi olmaz. Kendi maaşlarıyla istiyorlarsa (belediye bütçesiyle değil!) gidip Audi, Passat, paraları neye yetiyorsa, canları ne istiyorsa onu alsınlar veya kiralasınlar ama bu devlet kaynağıyla olmasın. Milletin sırtına binip bu kadar israf ederken vicdanları nasıl rahat oluyor anlamıyorum.
Tabii bu hâle gelene kadar yapılan çokça yanlış var, benim söylediğim ancak devasa yaraya ufak bir merhem olur.
Tabii bu hâle gelene kadar yapılan çokça yanlış var, benim söylediğim ancak devasa yaraya ufak bir merhem olur.