Zekati yanlis anlamissiniz konu para degil paranin lafi olmaz aramizda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu sen şaka mısın? PAranın lafı olmaz aramızda ne demek ?
Zekati yanlis anlamissiniz konu para degil paranin lafi olmaz aramizda
"reis-i cumhur" lütfen renard bey....wow ingilizcesi de var. bana kalırsa senin kültür ve bilinç seviyen daha ilk konuya girdiğinde belli oldu. o an itibarıyla zaten ölü doğmuş bir bebektin. tartışabilecek ve konuşabilecek birşey bırakmadın biyad kültürü ile yetişmiş nesillerin zaten bir insana reis diye hitap etmemesi şaşırtıcı olurdu. siz birine tapmayı iyi bilirsiniz. tek bildiğiniz şey rüzgarın estiği yine doğru yürümektir. ne aklınız vardır ne fikriniz ne de zikriniz. dün persilvanya'ya selam edene şak şak ederken bugün de fetocü dediklerine yuh çekersiniz. hiç şaşırtmıyorsunuz.
wow ingilizcesi de var. bana kalırsa senin kültür ve bilinç seviyen daha ilk konuya girdiğinde belli oldu. o an itibarıyla zaten ölü doğmuş bir bebektin. tartışabilecek ve konuşabilecek birşey bırakmadın biyad kültürü ile yetişmiş nesillerin zaten bir insana reis diye hitap etmemesi şaşırtıcı olurdu. siz birine tapmayı iyi bilirsiniz. tek bildiğiniz şey rüzgarın estiği yine doğru yürümektir. ne aklınız vardır ne fikriniz ne de zikriniz. dün persilvanya'ya selam edene şak şak ederken bugün de fetocü dediklerine yuh çekersiniz. hiç şaşırtmıyorsunuz.
Tapatalk kullanarak beyin aracılığıyla gönderseydin keşke diğer mesajların gibi
soruma cevap vermeni bekliyorumparanın lafı olmaz mı aramızda?
Yahu sen şaka mısın? PAranın lafı olmaz aramızda ne demek ?
bu kadar yorma yav o beynini alt tarafı kolay bi soru sordum
Yani burda para mevzusu yapmam demek
heh işte tam da bundan bahsediyordum. büyüklere reis demek. neden abi abla baba dede amca hala vs demiyorsunuz? reis demek ne demek? devlet büyüklerimiz demek ne demek mesela? neden illa ki birinin liderliğine ihtiyaç duyulur? peşine takılmak ihtiyacı neden? kendi fikriniz yok mu? adama mikrofon uzatıyorlar "onu büyüklerimiz bilir" diyor. adamın yaşı en az 50. ah be koyun hala daha doymadın mı güdülmeye.. sesini çıkar,itiraz et,kendi fikrini ortaya koy. ama yok. "devlet büyüklerimiz bilir" reisimiz bilir. liderimiz bilir.. liste uzar gider.Hahahahahaha kusura bakma ama sesli guldum ben karadenizliyim bizim oralarda buyuklere reis derler ayrica daha tanimadigin adami fetoculukle sucladin bu konuda hakkimi sana helal etmeyebilirim
o mesaj içinde bir tane hakaret bulursan bu foruma bir daha adımımı atmam.Dayi cevabi yukarda azicik gozunu yor beynin ancak hakarete calisiyor hikmetli konus dicemde Allah bilir kac yasindasin daha
Arkadaş ilk mesajından beridir parası olmayan almasın zekatını ver para şöyle para böyle geldin şimdi para mevzusu yapmam diyorsun senin Dinin imanın para olmuş hala daha gelmiş paranın lafını etmem diyorsun.
Silahım kaportandan girip ağzından çıkınca da böyle konuşSilahsiz insanlara silah kullanmam
heh işte tam da bundan bahsediyordum. büyüklere reis demek. neden abi abla baba dede amca hala vs demiyorsunuz? reis demek ne demek? devlet büyüklerimiz demek ne demek mesela? neden illa ki birinin liderliğine ihtiyaç duyulur? peşine takılmak ihtiyacı neden? kendi fikriniz yok mu? adama mikrofon uzatıyorlar "onu büyüklerimiz bilir" diyor. adamın yaşı en az 50. ah be koyun hala daha doymadın mı güdülmeye.. sesini çıkar,itiraz et,kendi fikrini ortaya koy. ama yok. "devlet büyüklerimiz bilir" reisimiz bilir. liderimiz bilir.. liste uzar gider.
Silahım kaportandan girip ağzından çıkınca da böyle konuş
Dağdan konuşması kolay, şehire gelValla mevzu silahsa vucudunda delik kalmaz delikanli girilip cikilmayan
Dağdan konuşması kolay, şehire gel
sen pıçak gel diyip silah çıkarırsın auahauahuahDağdan konuşması kolay, şehire gel
Dağdan konuşması kolay, şehire gel
https://tr.boell.org/tr/2014/09/24/enerji-sektorundeki-ozellestirmelerin-yakici-sonuclariEcevit donemini bilemyenler konusur tabi elinde 3 milyarlik iphoneleriyle levent kircanin meshur zam skecleri vardir iste o skecler o doneme denk gelir acin bakin eski turkiyeye siyaset yapma derdim yok ama durum belli ulkede gram enerji kaynagi yok nukleer enerjiye bile insanlar karsi iken bu tekne nasil yuruyecek ? Siyaset bilimi mezunu olarak soyluyorum ki realist olmak lazim hamaset bizi bi yere goturmuyor