bak şimdi kesin eski bi ayfon kullanıyodurasdfasdfas buna dikkat etmemiştim. Adam zengin.
bak şimdi kesin eski bi ayfon kullanıyodurasdfasdfas buna dikkat etmemiştim. Adam zengin.
bak şimdi kesin eski bi ayfon kullanıyodur
zenginlik göstergesi olarak ayfon. ONLY IN TURKEY. hiç unutmuyorum birilerinin reisi birgün tv'de çıkmıştı "neyiniz eksik?" demişti. zannedersin rıskımı o veriyor ulan çalıştım da kazandım. senin gram katkın yok aksi gibi bindiğin uçaklarda arabalarda herşeyinde payım var,payımız var. maaşında payımız var. zırtapoz ya
onu söyleyen adamın mesajının altındaki
"tapatalk kullanarak iphone aracılığı ile gönderildi" yazması....
aaa sen lordlar kamarasından mısın? önce türkçe konuşmayı ve yazmayı öğren.Devleti zengin olmayanin kendide zengin olmaz gini endexi diye bise var bunlari avamla tartismam
ben de parliament içiyorum zengin miyim şimdi?
Mubarek ben onu devleti elestirenler icin dedim yani iphoneye verecek parasi var ama yumurtaya kirin kirin ediyor turkce anlamak cok onemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aaa sen lordlar kamarasından mısın? önce türkçe konuşmayı ve yazmayı öğren.
yat kat arsa ev araba ne ararsan var bendeFakir misin ?
Mübarek yumurtaya kırın kırın ettim ayfonum yok.
Klavyem musait degil lord falan degilim ama bazi seyleri konusmak icin kultur seviyelerinin yakin olmasi lazim
yat kat arsa ev araba ne ararsan var bende
Sana yumurta lazim
haklısın seni muhatap almamak gerekli. elindeki klavye "de" yi ayrı yazabilir. "birşey" de yazabilir ama tabi kullanacak yetenek gerekli.Klavyem musait degil lord falan degilim ama bazi seyleri konusmak icin kultur seviyelerinin yakin olmasi lazim
haklısın seni muhatap almamak gerekli. elindeki klavye "de" yi ayrı yazabilir. "birşey" de yazabilir ama tabi kullanacak yetenek gerekli.