Benzin kullananlar bence LPG ye geçsin

Benzin kullananlar bence LPG ye geçsin
Ağzını kapat sinek kaçacakkk
gif bulamadim
plugin hybrid idi yanlis hatirlamiyorsam esarj olayini ve bmw bayideki sarj olayini da hesaba katin sürüş rotanıza göre , hesapli olabilir .Bugün oturup ciddi ciddi hybrid hesabı yapıcam.
Özel siparişle 330e alabilirsem benzinliye göre ne kdr ekonomi yapar acaba?
30 km mesafeyi tamamen elektrikle gidebiliyor. Bugünkü araştırma konum bu olsun.
Araba LPG uyumlu değilBenzin kullananlar bence LPG ye geçsin
Eğer alırsam BMW i Wallbox'ta alırım. E-Şarj aboneliğim zaten var. Öylesine almıştım.plugin hybrid idi yanlis hatirlamiyorsam esarj olayini ve bmw bayideki sarj olayini da hesaba katin sürüş rotanıza göre , hesapli olabilir .
Edit: 0-100 5.9 31 mpg(compined )gas only, 72 mpge
Edit2: gas only 9.1lt elektrik motor ile 3.9lt
Arabayı satınAraba LPG uyumlu değil![]()
Daha yeni aldık be panpa.Arabayı satın![]()
kadınlarda ve akp'de mantık aranmazÇocukluğumuzdan beri televizyonu izle ama uzaktan izle gözün bozulmasın denilerek büyütüldük. Gözümüz bozulmadı tamam da kişiliğimiz düşünce yapımız ahlakımız bozuldu. Arabayı alırken 4 yıllık yakıt tüketimi kadar vergi veriyosun. Alıyosun yılda iki kere yine vergi veriyosun. Madem havayı kirlettiğim için vergi alıyosun e benim 1.3 dizelim 1.6-2.0 motor benzinliden belki daha çok kirletiyo havayı en az vergiyi de ben veriyorum. Mazot daha ucuz daha az yakıyor daha çok kirletiyor. Bakın zaten mantık hatası ve saçmalık üzerine kurulmuş bir sistemin doğru düzgün ilerlemesini mi bekliyosunuz. Dediğim gibi kimse en başından temel şeylere sesini çıkarmıyorsa sonrasına birşey diyecek hakkı da yok.
napcaz muhtar böyle öğrenci öğrenci olmuyorBenzine zam gelmiyor zama benzin geliyor
Ya sorma bütün kampanyaları kovalar oldum. Çare tüp galibanapcaz muhtar böyle öğrenci öğrenci olmuyor![]()
yav sen HondasınYa sorma bütün kampanyaları kovalar oldum. Çare tüp galiba![]()
Ya tüp çok pahallı ya bi de iğrenç ses gelicek rölantide içeriyav sen Hondasınben Ford ben tüp taksam 30 bin sonra subap yakacak
![]()
şaka bi yana bırak benzin pahalı olsun ya büyük konuşmayım ama arabam 2.0 filan olmadıkça tüp düşünmemYa tüp çok pahallı ya bi de iğrenç ses gelicek rölantide içeri
Şehir içi felaket ya 12-13 litre ile geziyoruz uzun yolda 6nın üstüne çıkmam ama şehir içi bitirdi bizişaka bi yana bırak benzin pahalı olsun ya büyük konuşmayım ama arabam 2.0 filan olmadıkça tüp düşünmem