BENZİNE ZAM GELİYOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zuspat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benzin kullananlar bence LPG ye geçsin
3116679.gif

Bugün oturup ciddi ciddi hybrid hesabı yapıcam.

Özel siparişle 330e alabilirsem benzinliye göre ne kdr ekonomi yapar acaba?

30 km mesafeyi tamamen elektrikle gidebiliyor. Bugünkü araştırma konum bu olsun.
plugin hybrid idi yanlis hatirlamiyorsam esarj olayini ve bmw bayideki sarj olayini da hesaba katin sürüş rotanıza göre , hesapli olabilir .
Edit: 0-100 5.9 31 mpg(compined )gas only, 72 mpge
Edit2: gas only 9.1lt elektrik motor ile 3.9lt

Son düzenleme:
plugin hybrid idi yanlis hatirlamiyorsam esarj olayini ve bmw bayideki sarj olayini da hesaba katin sürüş rotanıza göre , hesapli olabilir .
Edit: 0-100 5.9 31 mpg(compined )gas only, 72 mpge
Edit2: gas only 9.1lt elektrik motor ile 3.9lt
Eğer alırsam BMW i Wallbox'ta alırım. E-Şarj aboneliğim zaten var. Öylesine almıştım.

bmw.com.tr 'de de görünüyor ama satış için özel sipariş gerekiyor.

http://www.bmw.com.tr/tr/all-models/3-series/sedan/2015/bmw-iperformance.html

Çocukluğumuzdan beri televizyonu izle ama uzaktan izle gözün bozulmasın denilerek büyütüldük. Gözümüz bozulmadı tamam da kişiliğimiz düşünce yapımız ahlakımız bozuldu. Arabayı alırken 4 yıllık yakıt tüketimi kadar vergi veriyosun. Alıyosun yılda iki kere yine vergi veriyosun. Madem havayı kirlettiğim için vergi alıyosun e benim 1.3 dizelim 1.6-2.0 motor benzinliden belki daha çok kirletiyo havayı en az vergiyi de ben veriyorum. Mazot daha ucuz daha az yakıyor daha çok kirletiyor. Bakın zaten mantık hatası ve saçmalık üzerine kurulmuş bir sistemin doğru düzgün ilerlemesini mi bekliyosunuz. Dediğim gibi kimse en başından temel şeylere sesini çıkarmıyorsa sonrasına birşey diyecek hakkı da yok.

Çocukluğumuzdan beri televizyonu izle ama uzaktan izle gözün bozulmasın denilerek büyütüldük. Gözümüz bozulmadı tamam da kişiliğimiz düşünce yapımız ahlakımız bozuldu. Arabayı alırken 4 yıllık yakıt tüketimi kadar vergi veriyosun. Alıyosun yılda iki kere yine vergi veriyosun. Madem havayı kirlettiğim için vergi alıyosun e benim 1.3 dizelim 1.6-2.0 motor benzinliden belki daha çok kirletiyo havayı en az vergiyi de ben veriyorum. Mazot daha ucuz daha az yakıyor daha çok kirletiyor. Bakın zaten mantık hatası ve saçmalık üzerine kurulmuş bir sistemin doğru düzgün ilerlemesini mi bekliyosunuz. Dediğim gibi kimse en başından temel şeylere sesini çıkarmıyorsa sonrasına birşey diyecek hakkı da yok.
kadınlarda ve akp'de mantık aranmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...