Dün ciddi bir sıkıntı yaşadım.. Saate 50 km hız ile 4ncü vitesde yan yoldan otobana girdim. Arkamda yaklaşık 300 400 metre geriden saate 90 km hızla yaldır yaldır gelen Scania tırı önceden fark etmiştim. Fakat aracımın zamanında hızlanıcağını bildiğimden 4 de gaza yarım bastım. Ama gel görki, otobanın rampa kesiminden girdiğim için arac hızlanmıyor. Sırf o değil arabada ekstra 2 kişi daha olması durumu giderek kötüleştiriyor. Otobana girince öngörüm yerlebir oldu. Scania beni görünce yolun orta şeridine gecti. Arabam 4 de 90 km bulana kadar, scania benimle kafa kafaya sonra , yarım boy önüme gecicek kadar hızlı idi. Neden vitesi 3.e düşürmediğimi bilmiyorum. Benim inadım yüzünden sıkıntılı zamanlar gecirdim. TAm böyle 3e takıp 100 km hıza kadar çıkıcak elham bir pozisyondayken, vitesi düşürmeden 4 de hızlanmaya çalışmak tuhaf bir iç güdü. Sürücülük yeteneklerim, üşengeçlik . Tamam anladıkda dibime girdiğinde bile halen 4 de 80 km hıza yeni ulaşmışım. Yinede o adrenaline rağmen 3'e çekmedim. Bile bile 3 e çekmedim. Bunun sebebi nedir. nedendir. Sizlerde böyle hatalar yaparmısınız. Söz konusu sadece vites değiştirmek değil. Aynı şeyi kavşakda yol önceliği veririken, Önünü görmedinğin rampada araba sollaraken, virajda tek şeritte araç sollarken.
İnat etmek ve bile bile hata yaptığınız anılarınımızı değerlendirelim
İnat etmek ve bile bile hata yaptığınız anılarınımızı değerlendirelim