Nasıl yani Ali? Hangi kapsamda bunu talep ettin merak ettim.Sağlık bakanlığını aradım bisiklet istedim. Beni arayacaklar. Bakim ne olcak.
Nasıl yani Ali? Hangi kapsamda bunu talep ettin merak ettim.Sağlık bakanlığını aradım bisiklet istedim. Beni arayacaklar. Bakim ne olcak.
Nasıl yani Ali? Hangi kapsamda bunu talep ettin merak ettim.
Anladım, geçmiş olsun.Bacağımın reabilitasyonu için. Ama aradılar belediye sağlık bölümünden veriyorlarmış.
Abi paraya kıy iyi birşey al , excelde sürekli akord isteyecek . Jantları dandik .Benim belediyeye, bisiklet verilmemiş. bende decatlondaki btwin riverside 100 ile Salcano exel arasında kaldım..
Almaşken iyi bişey alayım diyorum. Ama exel ne gördüm ne bindim. Decathlonuda kaliteli gibi duruyordu ( vites değiştirme zımbırtısı hariç. )
Exel ucuz ama çok ucuz malde elde patlar gibi düşünüyorum. Bilemedim. hefes ettim heves kursakta kalmasın ne yapsamki.
Abi paraya kıy iyi birşey al , excelde sürekli akord isteyecek . Jantları dandik .
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Btwin ne kadar abi ? Birde 8 vitesli o galiba , rampalarda zorlayabilir . Oranlarını tam bilmiyorum ama ...Btwin riverside eyi bişey gibi duruyor ama. hayla bilemedim ben ya.
Btwin ne kadar abi ? Birde 8 vitesli o galiba , rampalarda zorlayabilir . Oranlarını tam bilmiyorum ama ...
Abi eğer çok uzun turlar yapmam sahilde şehir içinde dolanırım dersen yeterli gelir fazlasıyla. Dediğin bisiklet giriş seviyesi bir bisiklet onun için çok şey beklemek yanlış olur. Bunda başlayıp bisiklet sporunu sever devam etmeye karar verirsen kendi zevkine ihtiyacına göre daha iyi bir bisiklete geçersin. Ömür boyu kadro garantisinin olmasıda iyi bir şey. Bisikleti aldıktan sonra güvenlik ekipmanlarını almayıda ihmal etme kasktır, eldiven vb.Btwin riverside eyi bişey gibi duruyor ama. hayla bilemedim ben ya.
Şehir için de gezmek için iyi bisiklet. Kadronun boyu sana göre olduğuna dikkat et abi. Bir de faturası duruyorsa onu da al.Arkadaşlar, bu bisikleti ikinci el teklif aldım...
Ne yapayım alıyımmı. ne dersiniz. fiyatı 400 den açtı. ben 350 den gircem..
https://www.decathlon.com.tr/original-300-ehir-bisikleti-id_8245553.html
@emert20 nin dedikleri ve bu biraz ağır bir bisiklettir haberin ola çünkü çelik kadro ve celik jantArkadaşlar, bu bisikleti ikinci el teklif aldım...
Ne yapayım alıyımmı. ne dersiniz. fiyatı 400 den açtı. ben 350 den gircem..
https://www.decathlon.com.tr/original-300-ehir-bisikleti-id_8245553.html
Alüminyum kadro al abi yazık edersin kendine. Zaten araban yürümüyor hiç değilse bisikletin yürüsün![]()
Ooooo abi sen rampa çıkmayı kolay birşey sanıyorsun21 vitesi var. Rampa cıksak yeter..
Eğimi kısa rampalar bile insanı ne kadar yoruyor kondisyon olmayınca peeehOoooo abi sen rampa çıkmayı kolay birşey sanıyorsunölüm ölüm , çok pis kondisyon gerektiriyor .
Tabiki az eğimli ve kısa rampalardan bahsetmiyorum .