Bisiklet Seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim belediyeye, bisiklet verilmemiş. bende decatlondaki btwin riverside 100 ile Salcano exel arasında kaldım..
Almaşken iyi bişey alayım diyorum. Ama exel ne gördüm ne bindim. Decathlonuda kaliteli gibi duruyordu ( vites değiştirme zımbırtısı hariç. )

Exel ucuz ama çok ucuz malde elde patlar gibi düşünüyorum. Bilemedim. hefes ettim heves kursakta kalmasın ne yapsamki.

Benim belediyeye, bisiklet verilmemiş. bende decatlondaki btwin riverside 100 ile Salcano exel arasında kaldım..
Almaşken iyi bişey alayım diyorum. Ama exel ne gördüm ne bindim. Decathlonuda kaliteli gibi duruyordu ( vites değiştirme zımbırtısı hariç. )

Exel ucuz ama çok ucuz malde elde patlar gibi düşünüyorum. Bilemedim. hefes ettim heves kursakta kalmasın ne yapsamki.
Abi paraya kıy iyi birşey al , excelde sürekli akord isteyecek . Jantları dandik .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Btwin ne kadar abi ? Birde 8 vitesli o galiba , rampalarda zorlayabilir . Oranlarını tam bilmiyorum ama ...

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar az oynak parça , okadar eyi benim için. Arabam bile 3 silindir. aslında tek vites katlanır bisiklet bakıyordum , ama riverside dada ucuz . ondan bile ucuz.

Btwin riverside eyi bişey gibi duruyor ama. hayla bilemedim ben ya.
Abi eğer çok uzun turlar yapmam sahilde şehir içinde dolanırım dersen yeterli gelir fazlasıyla. Dediğin bisiklet giriş seviyesi bir bisiklet onun için çok şey beklemek yanlış olur. Bunda başlayıp bisiklet sporunu sever devam etmeye karar verirsen kendi zevkine ihtiyacına göre daha iyi bir bisiklete geçersin. Ömür boyu kadro garantisinin olmasıda iyi bir şey. Bisikleti aldıktan sonra güvenlik ekipmanlarını almayıda ihmal etme kasktır, eldiven vb.

Alüminyum kadro al abi yazık edersin kendine. Zaten araban yürümüyor hiç değilse bisikletin yürüsün :D

Kondisyonlu olduğum zamanlarda 27 vitesli dağ bisikletimle Heybeliada'yı bisikletten inmeden turlayabiliyordum. Üniversitede baya göbek yaptım şimdi denemeye kalkmam. Yokuş var yokuş var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...