Bisiklet Seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence temiz bir ikinci el alın bisikletin heveslisi çok binicisi az olur belki bir kere kullanılmış olanını bile bulabilirsiniz

Goruyorum dostlar goruyorum her senede 3 defa acilmis bisiklet basliklari goruyorum araba konularina benzemez insallah ali abi mutlu mesut alirsin bu sefer :)

Bu arada menshealth dergisinde okudum 1 saatte en az 12 dakika ayakta kullanmak gerekiyormuş yoksa kısır bırakıyormuş not edin bunu beyler hatta bulursam fotosunuda paylaşıcam

Buyakada ucuz btwin bisiklet inceledim.. Yarın büyük adaya gidiyorum. Bisiklet kiralayıp kendimi sınayacağim...

IMG_20180714_184124-1600x1200.jpg

Şimdi beyler beni iyi dinleyin bakayım. Başımdan geçenleri anlatayım...
Bu ve bir iki bisikleti decathlonda denedim. Mağaza içinde denedim. Ama bazı sıkıntılar var. Bisiklete pedal atıp tur çevirmekte oldukca zorlandım. Görevli arkadaştan boyuma göre ayar yapmasını istedim. Oda saolsun bana göre ayarladı bisikleti. Tekrar kullanmayı denedim. Gene sürmek beni çok kastı. Özelikle sağ ayağım ağrımadı ama acayip yordu. Dengeyi tuturmak daha bir zor oldu. Mağaza içinde Vitesleri en slow kademeye alsamda bir parça ancak rahatlayabildim. Katlanır bisiklet dede durum aynı. Ben bisiklet kiralayıp dışarda kendimi iyici bir tartmam lazım anlaşılan. Çok nefessiz kalıp aşırı yorgunluk umarım kapalı alandan kaynaklıdır. Umarım 11 yıldır aynı masada oturup çalışmanın veridiği hamallıktan başka bişey değildir.

Ben Zamanında doktora gittim. Bana medicalden dizlik al dedi . Bundan 3 4 yıl önce. Aklım yatmadı salladı beni herallde dedim. Uğraşmadım.

Şimdi beyler beni iyi dinleyin bakayım. Başımdan geçenleri anlatayım...
Bu ve bir iki bisikleti decathlonda denedim. Mağaza içinde denedim. Ama bazı sıkıntılar var. Bisiklete pedal atıp tur çevirmekte oldukca zorlandım. Görevli arkadaştan boyuma göre ayar yapmasını istedim. Oda saolsun bana göre ayarladı bisikleti. Tekrar kullanmayı denedim. Gene sürmek beni çok kastı. Özelikle sağ ayağım ağrımadı ama acayip yordu. Dengeyi tuturmak daha bir zor oldu. Mağaza içinde Vitesleri en slow kademeye alsamda bir parça ancak rahatlayabildim. Katlanır bisiklet dede durum aynı. Ben bisiklet kiralayıp dışarda kendimi iyici bir tartmam lazım anlaşılan. Çok nefessiz kalıp aşırı yorgunluk umarım kapalı alandan kaynaklıdır. Umarım 11 yıldır aynı masada oturup çalışmanın veridiği hamallıktan başka bişey değildir.

İlk başta hamallık olur, koltuk yüksekliği çok ama çok önemli, amele gibi koltuğun üzerindeyken ayağın yere değecek şekilde ayarlama, doğru pozisyon sürüş anında pedal ayağına en uzak noktadayken ayağın dümdüz olmalı, hiç açı olmayacak, o zaman çok rahat sürersin. Ben eskiden günde 150-200 km yapardım bazı günler bisikletle, bazı şeyleri bildiğim için öneriyorum. Ayrıca doğru vites seçimi önemli, çapraz kullanma ön ve arka vitesleri, kolaylıkla çevirebildiğin vitesleri seç, hem daha rahat ilerlersin hem de daha çok kalori yakarsın. Sakın ama sakın pedal çevirmiyorken vites değişme.

Son düzenleme:
Bu arada menshealth dergisinde okudum 1 saatte en az 12 dakika ayakta kullanmak gerekiyormuş yoksa kısır bırakıyormuş not edin bunu beyler hatta bulursam fotosunuda paylaşıcam
Püh , yandık . 1 saatte 12dk mola versek olmuyor mu onun yerine ? Ayakta ancak rampada kullanabiliyorum . Şehir bisikleti neredeyse 90° dik bir oturma pozisyonu var . Ayakta zor olur .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyakada ucuz btwin bisiklet inceledim.. Yarın büyük adaya gidiyorum. Bisiklet kiralayıp kendimi sınayacağim...

Ekli dosyayı görüntüle 14133
Kiralık bisikleti rastgele alma , iyi seç abi . Birde araştırmak lazım . Nihat bisiklet vardı galiba o iyi diyorlardı . Her yerde iyi bisiklet olmuyor diyorlar .

Frenleri iyi denemek lazım , genelde tutmuyor diyorlar .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu videyu izleyin, bu değil bellk ama bu tarz bisiklet bence işinizi görecektir. Tabiki bu sadece fkir vermesi açısında bütçeye göre bisiklet seçilebilir.

Şu katlanır bisikletleri almayın abi, hem çok ağır hem de rampada kullanımı falan zor oluyor, eğer sürekli katlabilir özelliğini kullanmayacaksan anlamı yok, standart şehir bisikleti veya yol bisikleti en ideali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...