Merhaba internette denk geldiğim yeni baz 208 ile sizleride tanıştırmak isterim Türkiye’de sıkça göreceğimiz yeni Peugeot 208 bismillah paket
Ahahah değil değilBotlar konu açmaya da başladı. Bu iş hiç iyiye gitmiyor.
Ahahaha bu nedir ya? Şaka gibi
Ne güzel işte fransızların bozulan elektronik sistemlerinden birini daha elemişler daha sorunsuz olmuş Pejo Türkiye biliyorsun bu işi be
2001 Corollamızda vardı bu dalganın elektrikli olanından, altı senede bir veya iki defa anca kullanmışızdır. Estetik görüntü ve biraz şımarma için güzel ama çok da elzem değil. Özellikle bu paketin kullanım amacının ticari olacağı düşünülürse. Bireysel kullanıcı on bin daha verip donanımlısını alır çözer bu işi, zaten bu kadar boş paket bir bize gelir herhalde. Avrupalı bisiklet niyetine biniyor bu sınıftaki araçlara.
Sol ayna için dediğiniz geçerli olabilir ama sağ aynada mutlaka olması gerekiyor. Hem park vs. sırasında hem de arabayı birden fazla kişi kullanıyorsa.2001 Corollamızda vardı bu dalganın elektrikli olanından, altı senede bir veya iki defa anca kullanmışızdır. Estetik görüntü ve biraz şımarma için güzel ama çok da elzem değil. Özellikle bu paketin kullanım amacının ticari olacağı düşünülürse. Bireysel kullanıcı on bin daha verip donanımlısını alır çözer bu işi, zaten bu kadar boş paket bir bize gelir herhalde. Avrupalı bisiklet niyetine biniyor bu sınıftaki araçlara.
Önem sırasına göre; yakıt tüketim göstergesi, hız sabitleyici, arka park sensörü, kararan dikiz aynası; bunlar dışındakiler bana fantezi geliyor hâla.
Sağ aynada her türlü gerekli bence de.Sol ayna için dediğiniz geçerli olabilir ama sağ aynada mutlaka olması gerekiyor. Hem park vs. sırasında hem de arabayı birden fazla kişi kullanıyorsa.
Şahsen ben her gün kullanıyorum.
Aynayı 6 yılda 2 kere mi ayarladınız?2001 Corollamızda vardı bu dalganın elektrikli olanından, altı senede bir veya iki defa anca kullanmışızdır. Estetik görüntü ve biraz şımarma için güzel ama çok da elzem değil. Özellikle bu paketin kullanım amacının ticari olacağı düşünülürse. Bireysel kullanıcı on bin daha verip donanımlısını alır çözer bu işi, zaten bu kadar boş paket bir bize gelir herhalde. Avrupalı bisiklet niyetine biniyor bu sınıftaki araçlara.
Önem sırasına göre; yakıt tüketim göstergesi, hız sabitleyici, arka park sensörü, kararan dikiz aynası; bunlar dışındakiler bana fantezi geliyor hâla.
çok mantıklı. 80'lerin mersolarında da öyleydi.İranda sadece sağ ayna elektirkliymiş toyotalarda.