Sol sorun delİranda sadece sağ ayna elektirkliymiş toyotalarda.
Sol sorun delİranda sadece sağ ayna elektirkliymiş toyotalarda.
Ben bu paketin Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum gelirsede fiyatlar diğer rakipleriyle muhtemelen aynı olacağından hiç albenisi de olmadığından satmaz
301 access de de manuel.active ve allurede elektirikliŞu an satılan 1.0 ve 1.2 access paketlerde de yan aynalar manuel.
Örneğin: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...7.592-binde-boyasiz-tramersiz-768445325/detay
Her parçasında maliyete dikkat edilmiş work horse 301/C-elysee'nin aynaları manuel değilken, B sınıfı gibi Avrupa'da çok tutulan ve bir çok rakibinin olduğu sınıfta bunu manuel yapmamaları daha iyi olurdu.
50bin liraya satacaklarsa bence makul. 1kya android multimedya takarım, aynaları da idare ederiz
Tabletten ss aldığım için kusura bakmayın ama Polo'nun boş paketinde multimedya sistemini geçtim klima yok Aynalar da manuel
Ya bi arabada tek donanım arıyorum: Klima. Sen onu da vermeyeceksen senin polo kere abv
Tabletten ss aldığım için kusura bakmayın ama Polo'nun boş paketinde multimedya sistemini geçtim klima yok Aynalar da manuel
Türkiye'ye baya dolu getiriyorlar ya arabaları fdsdsfsdf en azından elektrikli ayna,klima ve 6.5 inçlik multimedya standart donanımda Türkiye'de Avrupa'da boş donanım harbiden boşYa bi arabada tek donanım arıyorum: Klima. Sen onu da vermeyeceksen senin polo kere abv
92'de aldığımız sıfır Şahin'i de böyle kapaklı vermişlerdi. Sonradan biz teyp taktırmıştık. Klima da yoktu. Aynalar manueldi. Hey gidi bazı şeyler değişiyor, bazı şeyler hiç değişmiyor. Vw nostalji yapıyor anlamıyorsunuz.
+1 ben de niye en basit donanımı bile yazıyorlar o olsun bi zahmet diyordum meğersem olmayanı da oluyormuşYuh ya millet boşuna 4 cam otomatik elektrikli ayna radyo diye full demiyor arabaya onu anladım.
Bizim Şahin'de de arka cam rezistansı ve içeriden ayarlanabilir sürücü dikiz aynası standarttı. Sağ ayna opsiyondu, yıllar sonra taktırmıştık.+1 ben de niye en basit donanımı bile yazıyorlar o olsun bi zahmet diyordum meğersem olmayanı da oluyormuş