Bizim Polisin Hoş Olmaması

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan TuncYcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da hep iyisi denk geldi sanırım. En son polis durdurduğunda genel asayiş taraması yapıyorlardı. Ehliyet istedi, cüzdanı yanıma almadığımı fark ettim. Nüfus cüzdanı ver dedi o da yok. Bari ruhsat ver dedi, ruhsatı verdim kendi TC ve eşimin TC numaralarını söyledik. Kimliğiniz unutmanız durumunda da ceza yazılıyor bir dahaki sefere dikkat edin dedi ve bıraktı. Arabada cam filmi de vardı.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Basri Amca
Geçen gün de Avrasya Tüneli’nin girişinde çevirdiler, hızlıydım. Kadın trafik polisi ve yanında erkek trafik polisi vardı, kadın “ehliyet ruhsat” dedi, ehliyeti uzattım, ruhsat biraz zor yerde ya, çıkarmam uzun sürer, vermesem olur mu dedim, olur, sorun yok dediler. GBT sorgulayıp, geri verdiler ehliyeti.
Bazen böyle iyi, anlayışlı insanlarla, hele ki devlet yetkilileriyle karşılaşmak güzel oluyor.
 
öyle meslekle rütbeyle bu işlerin dönmediğini bir kez daha anlamış olduk,insanda birazda karakterin iyisi de olmalıymış.şahsen bana denk gelse ya da bizden birine,hiç çekinmeden ''üslubunuzu lütfen düzeltin memur bey'' diye uyarırdık diye düşünüyorum.düşük bütçeliğin,saçma sapanlığın lüzumu yok.
 
Abi gördüğüm şu, genelleme yapmıyorum elbette, sadece gördüğüm ağırlıklı bu yönde, sokakta işsiz güçsüz serseri tipler yapacak iş bulamayınca gidip polis oluyorlar, geçmişten gelen aşağılık sendromu da varsa vay haline, adamların korkusu yok, onları denetleyen bir yapı yok çünkü, şimdi siz kırmızı ışıkta duran polis memuru gördünüz mü? Bu hareket her şeyi açıklar nitelikte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...