1 serisi Dacia Logan'dan daha dar?? Dacia Logan diyorum bakBelki de standart markalar müşteri çekebilmek için fazla büyük.
1 serisi Dacia Logan'dan daha dar?? Dacia Logan diyorum bak
Bu yüzden focus asıl kozundan vazgeçtiBence onden cekere gecmelerinin bircok nedeni var, bunlardan biri ic hacim olabilir, digeri maliyet olabilir, C segmentindeki rekabet diger segmentlerdeki gibi degil, cok daha cekismeli..
Doktür 136 beygirlik arabayla Stg 1 Cupra'dan daha iyi kalkıyorum ki lastikleri Michelin PS4. Tahmin edemeyeceğiniz kadar fark oluyor kalkışta. O yığılmanın minimal bir etkisi yok yani.Ben de eylemsizlik diyerek basitçe bunu söyledim.Formulü de kabaca anlamaları için yazdım.Dediğin olayda yığılma miktarı minimal gazlarken g kuvvetin muhtemelen 1,5 uyu geçmeyecek.O yüzden hesapta arabanın ağırlığının %5 ini geçmeyecek bir olay.Ama dersen ki yokuş yukarı hangisi iyi kalkar tabi ki arkadan itiş
Dsg ve yürür takım kalitesi? ağırlık? lastik ebatı? Bir sürü parametre varDoktür 136 beygirlik arabayla Stg 1 Cupra'dan daha iyi kalkıyorum ki lastikleri Michelin PS4. Tahmin edemeyeceğiniz kadar fark oluyor kalkışta. O yığılmanın minimal bir etkisi yok yani.
200 bg altı arkadan itiş aracı olan kişileri etkiliyor söylediğiniz bence. Yani sonuçta yüzünüzü mimiklerinizi göremediğim için ve bence gibi bir ön bildirim olmadığı için böyle algıladım. Forumunda kötü yanı bu
225'e 215, ZF8'e DSG, 1400 kg'ye 1200 kg, arada 70 beygir fark var, benim lastikler ölü Bridgestone onunkiler yepyeni PS4. Baktığın zaman bütün parametreler Cupra'ya dönük, gel gör ki 50-60'a kadar arkamda kalıyor. Kalkışta 2+2=4 RWD>FWD.Dsg ve yürür takım kalitesi? ağırlık? lastik ebatı? Bir sürü parametre var
1'in önden çekere geçmesinin en büyük iki nedeni hacim ve maliyet. İki nesildir insanların en büyük yakınması iç ve bagaj hacmine yönelik. Kullanıcıların %90'ının da performans veya yol tutuş veya "yanlama" umrunda değil zaten. BMW açısından mantıklı bir hamle her ne kadar bizim gibi petrolheadlerin hoşuna gitmese de.Eminim Bmw onden cekise gecmenin avantajlari ve dezavantajlari konusunda bizim burada konustugumuzdan daha fazla fizibilite calismasi yapiyordur ve o sekilde buna karar vermistir . Ama bu demek degil ki yeni nesil eskisinden kotu olacak. Bir ureticinin rakibini gecmeden once kendini gecmesi gerekir. Yeni M5 dort ceker olarak geldi, yeni M3’un de bu sekilde olacagi konusuluyor. Dunya degisiyor
Bu zaten kesin. @DouglasAdams hesap yaparken bir hata yapmış, araçlar ivmelenirken arkaya lastiklere ön lastiklere göre daha fazla yük biniyor. Kafası kalkıyor başka bir deyişle, arka tarafın çekişi bu sebeple daha iyi hale geliyor.Kalkışta 2+2=4 RWD>FWD.
600 beygirlik otomobili arkadan itiş yapsalar ne kadar mantıklı bir iş yapmış olacaklardı? 4 çekere geçilmesi artık tutunmanın sağlanamadığını anladıkları için oldu. Bence gayet de mantıklı oldu.Dort tekerlekten cekis sisteminde de aynisi oldu, dediler ki %100’u arka tekerleklere verebiliyoruz..Ee yani ? Bu bir M modelinde neden arkadan itisten vazgecildiginin aciklamasi degil ki..
Hata yapmadım yokuş yukarı kalkış ve hızlanma olmadıkça dediğin ağırlık transferi minimal değerlerde kalıyor.Gerçekten 150 hp bir arkadan itişin kalkarken Normal ağırlık dağılımının %5 den fazla arkaya kaydığını düşünüyorsan belirtirsen sevinirim.Bu akşam üzerinde yazımı yazabilirim.Burayı matematikle boğmamak için sadece kaba hesap gösteriyorum foruma.Bu zaten kesin. @DouglasAdams hesap yaparken bir hata yapmış, araçlar ivmelenirken arkaya lastiklere ön lastiklere göre daha fazla yük biniyor. Kafası kalkıyor başka bir deyişle, arka tarafın çekişi bu sebeple daha iyi hale geliyor.
600 beygirlik otomobili arkadan itiş yapsalar ne kadar mantıklı bir iş yapmış olacaklardı? 4 çekere geçilmesi artık tutunmanın sağlanamadığını anladıkları için oldu. Bence gayet de mantıklı oldu.
yanağın daha geniş, tork konvertörlü şanzımanın var aktarma organı olarak seat mı bmw mi bir bakmak gerek.Nasıl hp gücü dışında geride oluyor bmw anlamadım.Ağırlık kalkışta da avantaj sağlıyor, açıklama: Tekrar ediyorum f=k.N de bir arka tekerine bindirdiğin ağırlık 1400:2=700 cupranın ön tekere bindirdiği yük 1200:%60=720 kg aslında optimal beygirlerde arabalarınızın N leri eşit sayılır.Cupra bir 20 kg daha iyi basıyor.Ama senin 225 tabanında.Muhtemel olarak k yı büyüttüğün için kafa kafaya bir F değeri elde ediliyor.Dediğim ağırlık azaltma ilk kalkışta sarma vs aslfalta gücü aktarmayı kolaylaştırmak için gerekli bir olay.Bunu weight reduce olaylarıyla karıştırmamak lazım. ilk kalkış 0-20 0-30 için sarmaması için söylediğim avantaj.Yoksa tabiki hafif bir cisim net daha iyi ivme yakalar.Bknz:Roll arabaları225'e 215, ZF8'e DSG, 1400 kg'ye 1200 kg, arada 70 beygir fark var, benim lastikler ölü Bridgestone onunkiler yepyeni PS4. Baktığın zaman bütün parametreler Cupra'ya dönük, gel gör ki 50-60'a kadar arkamda kalıyor. Kalkışta 2+2=4 RWD>FWD.
1'in önden çekere geçmesinin en büyük iki nedeni hacim ve maliyet. İki nesildir insanların en büyük yakınması iç ve bagaj hacmine yönelik. Kullanıcıların %90'ının da performans veya yol tutuş veya "yanlama" umrunda değil zaten. BMW açısından mantıklı bir hamle her ne kadar bizim gibi petrolheadlerin hoşuna gitmese de.
1'in önden çekere geçmesinin en büyük iki nedeni hacim ve maliyet. İki nesildir insanların en büyük yakınması iç ve bagaj hacmine yönelik. Kullanıcıların %90'ının da performans veya yol tutuş veya "yanlama" umrunda değil zaten. BMW açısından mantıklı bir hamle her ne kadar bizim gibi petrolheadlerin hoşuna gitmese de.
Bu zaten kesin. @DouglasAdams hesap yaparken bir hata yapmış, araçlar ivmelenirken arkaya lastiklere ön lastiklere göre daha fazla yük biniyor. Kafası kalkıyor başka bir deyişle, arka tarafın çekişi bu sebeple daha iyi hale geliyor.
600 beygirlik otomobili arkadan itiş yapsalar ne kadar mantıklı bir iş yapmış olacaklardı? 4 çekere geçilmesi artık tutunmanın sağlanamadığını anladıkları için oldu. Bence gayet de mantıklı oldu.
İlk başta ekleyeyim, ben 150 beygirlik değil daha güçlü otomobillerden bahsediyordum. Fakat 150 beygirde %5 ağırlık transferi olursa şayet(bilmiyorum olur mu), yine de fark eder.Hata yapmadım yokuş yukarı kalkış ve hızlanma olmadıkça dediğin ağırlık transferi minimal değerlerde kalıyor.Gerçekten 150 hp bir arkadan itişin kalkarken Normal ağırlık dağılımının %5 den fazla arkaya kaydığını düşünüyorsan belirtirsen sevinirim.Bu akşam üzerinde yazımı yazabilirim.Burayı matematikle boğmamak için sadece kaba hesap gösteriyorum foruma.
Olsun? Konfor odaklı ve yüksek beygir arkadan itişli araba kaldı mı ya 535 ler vs diyorsan eğer baya niş araba söylüyorsun.Herkes 4 çekere geçti. O yüzden normal bir araba 150 hp civarı ele almak mantıklı geldihatta konfora yönelik ayarlı olsun
Sıkışan süspansiyon dediğin şey ağırlığı kendi gerilme kuvvetine ayırır.Ağırlığı bir yukarı bir aşağı iletir.100 kg sıkıştırıyorsan 50 si yere gidecek.Arkadan itişte ise iyice sıkışan süspansiyon ağırlığı daha iyi yere verecek. Hatta bu yüzden sert süspansiyon sistemleri önden çeker araçlarda çok iş yapar. Yine bu yüzden
Bunun sebebi ağırlığı %1 de olsa arkaya yollamamak.Hatta bu yüzden sert süspansiyon sistemleri önden çeker araçlarda çok iş yapar.
Drag arabalarında genelde yaprak yay tercih edilir.Yine bu yüzden arkadan itiş drag araçlarının süspansiyonlarını yumuşacık yaparlar.
Valla konfor odaklı dediğim otomobiller herhangi bir araba. 3 serisi, A4 vs.vs. Herhangi basit bir 320d'i ele alabiliriz.Olsun? Konfor odaklı ve yüksek beygir arkadan itişli araba kaldı mı ya 535 ler vs diyorsan eğer baya niş araba söylüyorsun.Herkes 4 çekere geçti. O yüzden normal bir araba 150 hp civarı ele almak mantıklı geldi
Evet de, olay zaten sıkışması. Ne kadarını ileteceği değil. Diğeri sıkışmıyor gibi düşün.Sıkışan süspansiyon dediğin şey ağırlığı kendi gerilme kuvvetine ayırır.Ağırlığı bir yukarı bir aşağı iletir.100 kg sıkıştırıyorsan 50 si yere gidecek.
Ne demek istediğini anlayamadım buradaBunun sebebi ağırlığı %1 de olsa arkaya yollamamak.
Bundan da neye itiraz ettiğini anlayamadım. Aynı şeylerden bahsetmişiz.Drag arabalarında genelde yaprak yay tercih edilir.
https://www.motortrend.com/news/dodge-challenger-srt-demon-getting-drag-racing-tuned-suspension/
Böyle bir süspansiyon sisteminden bahsetmeye çalışmışsın.Drag arabaları konusunda başlık açarsan yardımcı olur
Benim de ele aldıklarım, dediğin modeller.Yo yanlış anlayacağım bişey yok ortada matematik ve fizik konuşuyoruz.Yanlış bişey olamaz.Haa olay şu o kadar fazla parametre ekleniyor ki buna teorik ve sıkışık bir formul ağına dönebiiyoruz.Dahası biz hesaplayabilsek burda yazmazdık olacakValla konfor odaklı dediğim otomobiller herhangi bir araba. 3 serisi, A4 vs.vs. Herhangi basit bir 320d'i ele alabiliriz.
Evet de, olay zaten sıkışması. Ne kadarını ileteceği değil. Diğeri sıkışmıyor gibi düşün.
Ne demek istediğini anlayamadım burada
Bundan da neye itiraz ettiğini anlayamadım. Aynı şeylerden bahsetmişiz.
Bu arada ben hesabın tamamen yanlış, akla mantığa uymuyor demiyorum lütfen yanlış anlama. Bildiğim şeylerle hesabı daha doğru hale getirmeye çalıştım. Bu hesabın daha bir sürü parametresi var.
Tabanım 1 cm daha geniş etkisi hissedilmez, aktarma olarak Vag daha kayıpsız FWD olduğundan, senin de gösterdiğin üzere anlık ağırlık dağılımları neredeyse aynı olmasına rağmen araba 200 kg daha hafif, o da daha iyi hızlanma sağlar. Kaldı ki Cupra'da yay da var. Yine tekrar ediyorum arada ciddi anlamda lastik kalitesi ve beygir farkı var. Kağıt üstünde baktığın zaman Cupra'nın baştan beri yara yara gitmesi lazım. Ama o ağırlık dağılımı ivmelenme anında arkaya gidiyor, dolayısıyla öndeki grip kayboluyor, bu da benim işime yarıyor. Gripi yakalayana kadar, ki bu da saatte 40-50 km'yi buluyor, ben önde gidiyorum.yanağın daha geniş, tork konvertörlü şanzımanın var aktarma organı olarak seat mı bmw mi bir bakmak gerek.Nasıl hp gücü dışında geride oluyor bmw anlamadım.Ağırlık kalkışta da avantaj sağlıyor, açıklama: Tekrar ediyorum f=k.N de bir arka tekerine bindirdiğin ağırlık 1400:2=700 cupranın ön tekere bindirdiği yük 1200:%60=720 kg aslında optimal beygirlerde arabalarınızın N leri eşit sayılır.Cupra bir 20 kg daha iyi basıyor.Ama senin 225 tabanında.Muhtemel olarak k yı büyüttüğün için kafa kafaya bir F değeri elde ediliyor.Dediğim ağırlık azaltma ilk kalkışta sarma vs aslfalta gücü aktarmayı kolaylaştırmak için gerekli bir olay.Bunu weight reduce olaylarıyla karıştırmamak lazım. ilk kalkış 0-20 0-30 için sarmaması için söylediğim avantaj.Yoksa tabiki hafif bir cisim net daha iyi ivme yakalar.Bknz:Roll arabaları
kis koşullarında arkadan itisin ideal olmadıgı su götürmez bir gercek, videodaki teori pratikte de cok farkli degil bence, Agir kis kosullari dedigimizde hep subaru geliyor aklima, ne zaman niyetlensem satis temsilcilerinin tavrından dolayı vazgeçtim.