Yorumlarda beni bulabilirsiniz, "alkadraz"
Yorumlarda beni bulabilirsiniz, "alkadraz"
Çin pazarı için C, A4 ve 3 ün long u var. Yarın öbür gün neden olmasın adamlar long seviyorsa demekArkası g*tüm metrekare! Sedanı gelse neee, gelmese ne?
Sidik yarışında "bende varım" demek için üretim yapıyorlar. Oldu olacak 118Li yapsınlarda dizler sığsın bari..
Biliyorum ama gereksiz işler yapıyorlar artık. Hayır birde Çinlilerin boyu 1.50, bu long sevdası nedir onu da anlamadım..Çin pazarı için C, A4 ve 3 ün long u var. Yarın öbür gün neden olmasın adamlar long seviyorsa demek
Yıllardır benim de merak ettiğim soru. Adam 1 serisine binse ortamala Türk insanının 7de hissettiği gibi hissedecek daha sedan polo ve long araba derdindeler. Zaten yeriniz dar binsenize ufak arabayaBiliyorum ama gereksiz işler yapıyorlar artık. Hayır birde Çinlilerin boyu 1.50, bu long sevdası nedir onu da anlamadım..
konu disi ama cinliler uzun boylu , japonlar kisa boylu oluyor cin pazari cok buyuk adamlar ne isterse uretici dikkate almak zorundaBiliyorum ama gereksiz işler yapıyorlar artık. Hayır birde Çinlilerin boyu 1.50, bu long sevdası nedir onu da anlamadım..
C sedan kucukken, B sedan bile uretiliyor bazi modellerde, bence B-C hatchback ile guzel, sedanlik bir boyutu yok arabanin zorlamamak lazimArkası g*tüm metrekare! Sedanı gelse neee, gelmese ne?
Sidik yarışında "bende varım" demek için üretim yapıyorlar. Oldu olacak 118Li yapsınlarda dizler sığsın bari..
3.20d xdrive Bence asıl ideal olan. Golf R biraz uçuk kaçıyor sanki lakin tabi güzel olurkis koşullarında arkadan itisin ideal olmadıgı su götürmez bir gercek, videodaki teori pratikte de cok farkli degil bence, Agir kis kosullari dedigimizde hep subaru geliyor aklima, ne zaman niyetlensem satis temsilcilerinin tavrından dolayı vazgeçtim.
nitekim amerikanin soguk eyaletlerinde de kisin yollarda mustang camaro goremiyoruz, tek fark oradaki insanlarin garajda kis boyu bekletip yazın binmek icin sakladıkları ekstra bir araca ayıracak bütçeleri var. Bizim gibi tek arac olsun hem kis, hem yaz, hem sehir ici hem performans, hem vergi diye dusunen ve bu mantikta arac arayan kisilerin isi zor, biraz paraya kiyana 4 mevsim tek arac gidebilecek golf R gibi hem awd hem sehir ici yormayacak hem genc isi hem aileye gider 4 kapi secenekler var ama Turkiyede otv sagolsun onu da sattirmiyorlar, aldirmiyorlar.