Maşukiye'den selamlar. Hafta içi olması şartıyla Kartepe yoluna da bekleriz@berkertekin Bi Kocaeli'li daha çıktı![]()
Maşukiye'den selamlar. Hafta içi olması şartıyla Kartepe yoluna da bekleriz![]()
Hocam arac getirtme isi nasil oldu tam. Bizde ozel bir arac icin yeltendik ama arabayi alacagimiz gunun kuru gecerli falan diyince goze alamadik. Malumunuz turkiyede yasiyoruz yarin nolcagini hicbir garantisi yok.
Piste çıkıp gazladınız mı beraber ?@ghalacli
Bunların daha iyi tutmasına şaşırmadım. Çünkü benim gözümde Bridgestone pişmanlıktır.![]()
Ben bir de para verdim aldım en ucuzu ve uzun ömürlüsü diyerek. 3 yıl geçti, Yanlamalı patinajlı ABS'siz kızaklamalı 40.000 km'ye yaklaştı, daha dişleri neredeyse ilk günkü gibi. Nasıl yol tuttuğunu tahmin etYabancılar shitstone diyorlar bu lastiklere, fabrikadan geldi aracın üstünde, 1-2 kere daha piste girip şutlamayı düşünüyorum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yabancılar shitstone diyorlar bu lastiklere, fabrikadan geldi aracın üstünde, 1-2 kere daha piste girip şutlamayı düşünüyorum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rötuş boyasını nereden (hangi siteden) sipariş verdiniz acaba?
Teşekkürler.http://www.schmiedmann.com aracınız bmw ise parça numarasını yazarak istediğiniz bmw ürününe ulaşabilirsiniz fiyatları uygun ve türkiyeye mantıklı fiyata kargo yapan benim bulabildiğim tek parça sitesi. Daha önceki siparişimde de oem siyah böbrek, paspas vs. almıştım.