BMW 428i M Sport Coupe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ghalacli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OBD2 + TrackAddict uygulamasıyla kaydettiğim verileri pist videosuyla birleştirdim. Baya güzel oldu hoşuma gitti :)

@ghalacli Merhaba , eski arabanız 318ci hakkında kullanıcı yorumu alabilir miyim ufaktan ? manuel ve 143lüktü umarım :)

146 lık makyajlı kasa otomatikti, manuelleri daha seri olur elbet ama performans açısından yetersizdi, 6 silindirli motorlara yönelmekte fayda var yakıt olarakta pek bir fark olmuyor. Onun harici çok keyifli bir arabaydı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ghalacli Peki kronik sorunları varmıydı sizin başınıza gelen pahalı bi parçası veya işlemi ? Büyük cam olduğu için cam açma kapamaları belki sıkıntı olabilir. Sunroof elektriği belki sorun yaratabilir diye düşünüyorum.

@ghalacli Peki kronik sorunları varmıydı sizin başınıza gelen pahalı bi parçası veya işlemi ? Büyük cam olduğu için cam açma kapamaları belki sıkıntı olabilir. Sunroof elektriği belki sorun yaratabilir diye düşünüyorum.

Ufak tefek sorunlar sürekli çıkıyordu yaşından ve km sinden dolayı, eski bmw alırken bu tür sorunlara karşı kenarda minimum 5-10 bin tl hazır durması lazım. Aracı alırken oynanmamış olmasına ve kimden aldığına iyi dikkat et.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracı uzun zamandır göremiyordum , bugün santral yokuşunun sonunda ışıkta beklerken gördüm ... :)

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brakes.jpg