Maşallah çok güzel aracınız tertemiz 2.0 kullanıcısıyım 1 yıldır her gün en üzgün olduğum günümde bile direksiyonundan gülerek indim.3.0 makinayı düşünemiyorum bile Türkiye'de belki de hatasız kalan son 2 e85 sahibi olabiliriz çok ortak noktamız var
Hayırlısı olsun hocam, araçtaki bir sıkıntıdan dolayı mı satıyorsunuz merak ettim açıkçasıÇok teşekkür ederim. Haklısınız bu yaşımda hala çocuk gibi koltuğuna oturunca mutlu oluyorum heyecanlanıyorum
M54B30 gerçekten güzel bir makine, düz götürmek zor olsa da kullanması çok çok keyifli.
Piyasada çok fazla temizini görmedim diyebilirim haklı olabilirsiniz.
Bu aralar bir DIY videosu çekecektim bu kasalardaki "sound generator" ile ilgili. Hava filtresinden kabine gelen bir boru var bu modellere özgü, borunun ortasındaki bağlantı noktasında 2 parça sünger var. bunlardan birini veya ikisini çıkartıp boruyu boşalttığınız zaman dışarıya M54'ün müthiş bir intake sesini veriyor bu basit işlem. Her hangi bir zararı da yok. Benim gibi egzoz sesi değil de ciğerden sıralı 6 silindir sesi seven z4 sahiplerinin yapması gereken bir işlem.
Amma velakin bu videoyu yetiştiremeyebilrim,
çünkü aracımı satmam gerekiyor.
Erken vedalaşıyoruz kendisiyle. Hayaller düşünceler bitmiyor, inşallah kıymetini bilen birine gider.
Hayırlısı olsun hocam, araçtaki bir sıkıntıdan dolayı mı satıyorsunuz merak ettim açıkçası
İnşallah kıymet bilene gider böyle temiz bir araç hayırlı satışlar olsun hayırlısı olsun diyelim
Merhaba, aracınızla ilgileniyorum. Size nasıl ulaşabilirim ?Amin teşekkürler. Katılıyorum, roadster kullanmak hakikaten tecrübe edilmesi gereken bir duygu. Motor gücü veya sesi değil olay. Değişik bir havası var.
Amin çok teşekkür ederim.
Merhaba, aracınızla ilgileniyorum. Size nasıl ulaşabilirim ?
Yeni üye olduğum için özel mesaj özelliği aktif olmayabilir.Merhabalar. Özel mesaj göndermeye çalışayım size. Buradan irtibat numarası paylaşmam doğru olmayabilir forum kuralları gereği..
Olabilir, profilimdeki web sitemden bakabilirsiniz.Yeni üye olduğum için özel mesaj özelliği aktif olmayabilir.
Tamamdır site üzerindeki sosyal medya adresinden mesaj attım.Olabilir, profilimdeki web sitemden bakabilirsiniz.
Hâlâ satmadığınızı görmek sevindirici. MaşAllah, makina ciğerli
Hâlâ satmadığınızı görmek sevindirici. MaşAllah, makina ciğerli
Alana da satana da hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar.
Üzerinde az da olsa emek verdiğim severek ve büyük keyif alarak kullandığım aracımı, kıymetini bileceğine inandığım otopark.com forum üyesi @Noyn arkadaşımıza sattım. Sattığım için üzgünüm ama yeni bir arkadaş edindiğim ve elimin altında olduğunu bildiğim için seviniyorum.
Kazasız belasız kullanmasını ve piyasadaki en temiz en diri E85 Z4'lerden biri olarak bilinmeye devam etmesi dileğiyle...
Kendisi de bu başlığı kullanmaya devam edecek muhtemelen kalabalık yaratmasın diye.
Üst entrylerde bahsi geçen "sound generator" videosunu hazırlayamadan satmış bulunduk ama bu demek değildir ki gelmeyecek
Herkese iyi forumlar...
Yeni bir araç ve proje ile görüşmek üzere..