Bu sahne hangi Brazzers filminden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metinm

Profesör
8 Eyl 2016
73
225
1,060
Bi ara konusu dönen sonra sümen altı edilen her araç sahibi için kaldırım meşguliyet vergisini tekrar gündeme almazlar inşallah.
Kafa şu; Sen ne hakla aracını kaldırım kenarına park ediyorsun? biz yol yaptık sen meşkul ediyorsun...!!!! Vergini ödeyecennn bu senin vatandaşlık görevin....
 

kekum34

Emirhan KEKUM
Panpa
8 Eyl 2016
2,347
5,331
4,270
22
İstanbul
Bunlar hep 2023'e hazırlık. Bor çıkardğımızda borla çalışan araba yapıldığında sıkıntı kalnaz.:)
 

maximaorhan

Dispatcher
8 Eyl 2016
5,510
17,959
5,320
33
34
Bunlar hep 2023'e hazırlık. Bor çıkardğımızda borla çalışan araba yapıldığında sıkıntı kalnaz.:)
Panpa ona yeni update geldi 2071 oldu o
Bkz. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Artık evlatlarınıza çocuklarınıza ninni okurken 'uyusun da büyüsün' demeyeceksiniz. 'Oğlum uyu büyü hedef 2071, büyük Türkiye'nin ayak seslerini sen meydana getireceksin' diyeceksin. Ninnileri artık değiştirin lütfen" dedi.
 
Son düzenleme:

gbasturk

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
41
36
595
29
Bursa
Tamam devlete can feda ama bu da düpedüz soygun be kardeşim. Sonra firmalar neden ülkemizden çekiliyor, neden markalar ülkemize gelip fabrika kurmuyor diye sormayalım. Ha kimse de şikayet etmiyor araç almaya devam ediyor konusuna gelirsek; firmaların araç filolarına kattığı yeni araçların sayılmadığı bir liste görünsün de görelim bakalım kaç tane otomobil satılmış? Veya markaların satışlarına dair eski bir listeye bakalım, eskiden mi otomobil almak daha kolaymış yoksa şimdi mi? Birçok marka günümüzde sırf üst vergi dilimine girdiği için otomobillerinin fiyatları gereksiz pahalılaşıyor ve bu yüzden birçok otomobilini ülkemize ihraç etmiyor. Gerçi günümüzde tamamen gösterişe dayalı bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz. Genelleme yaparak söylüyorum, böyle yapmayanlar kendini bu yazacağımın içinde görmesinler ama çoğunluk halkımız afedersiniz "götümüze don almaya paramız olmasın ama cebimizde iPhone 7 olsun" modunda olduğu için ve diğer ülkelerdeki fiyatlara bakmadığımız için daha bizi düdükleyen çok olur. Olan bizim gibi orta halliye, dar gelirliye olur. Ha pardon unutmuşum, yol yapıyorlardı. O yolda kullanacak arabayı alamıyoruz ama olsun, yol yapıyorlar!
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,105
45,654
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
70 ve 80'li yıllarda Türkiye'de yeni nesillerden fazla otomobil markası yoktu. O yıllarda büyük şehirleri saymazsak sokaklar ve caddeler boştu. En ilginci ise murat 124 almak için adınızı bir kaç ay önceden yazdırıp, ancak yine bir kaç ay hatta 1 yıl sonra falan teslim alabiliyordunuz. O zaman arabalar da direkt olarak bir ev parası yahut bir ev parasına yakındı. Hatta ev mi alayım, araba mı alayım diye eş, dost, akraba diyalogları dönerdi. Yıl olmuş 2016, bazılarının ileri gidiyor diye tabir ettiği şu ülkede döndük yine 70'li, 80'li yıllara.. İlla büyük şehirlerdeki 500 ile 1 milyon lira arasındaki ev fiyatlarını kıstas almaya gerek yok, Anadolu'nun herhangi bir ilinde, büyük şehir olmayan bir ilde, yer yer dolu bir c segment, direkt d segment, hatta rahat rahat da d+ segment fiyat skalasındaki otomobillerin pahasıyla bir ev alınabiliyor. Bizim bir adım öteye gittiğimiz yok. Ağzımıza bir parmak bal çalıp, bizden kepçeyle geriye alıyorlar olay budur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım