Amway LOC , WD-40 , diş fırçası ve detay fırçaları ile motoru en ufak detayına kadar temizledim
amway loc'u kaça kaç sulandırdınız?
Amway LOC , WD-40 , diş fırçası ve detay fırçaları ile motoru en ufak detayına kadar temizledim
1 litreye 1kapak yeterli olacaktır. Benim sprey şişesi yarım litreydi yarım kapak kullandım. Fazlasının beyaz lekeler bıraktığını duydum dikkatli olmakta fayda varamway loc'u kaça kaç sulandırdınız?
Sıfır arabayı temizlemek daha keyifliymişEkli dosyayı görüntüle 18633
Bugün yapmadık , haftalık klasik detay günlerimizinden biri. BSD ve 3D Magic Dressing yardımlarıyla yıkama-kurulama-cilalama yaptık. Birde Motul sticker yapıştırdık. @2jzihtiyar bana eşlik etti
Nefis olmuş ikisi de hayırlı olsun jantlar orjinal miAracı dün aldım, bugün jantları değiştirdim.
Dakika 1 gol 1 gibi oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 18661Ekli dosyayı görüntüle 18662Ekli dosyayı görüntüle 18663Ekli dosyayı görüntüle 18664
Nefis olmuş ikisi de hayırlı olsun jantlar orjinal mi
Araç konusu 1 hafta kadar geliyor o zaman önceden haber verin de ketıla su koyalım hayırlı uğurlu olsunAracı dün aldım, bugün jantları değiştirdim.
Dakika 1 gol 1 gibi oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 18661Ekli dosyayı görüntüle 18662Ekli dosyayı görüntüle 18663Ekli dosyayı görüntüle 18664
Teşekkürler, biraz derleyip toplayayım aracı konu açacağım tabikiAraç konusu 1 hafta kadar geliyor o zaman önceden haber verin de ketıla su koyalım hayırlı uğurlu olsun