Çalışanlarına ve bulunduğu kültüre saygılı işveren :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki oruç tutup işçinin hakkını yiyen, her türlü çakallık peşinde koşan, mesai ücreti vermeyen üstüne sgk primlerini maaş üzerinden değil de asgari ücret üstünden yatıran patronlara ne diyeceğiz?
İşte bu yozlaşmış müslüman görünümlü insanlar yüzünden bütün İslam ülkeleri bugün acı ve sefalet içinde varlıklarını sürdürmeye çalışıyor. Türkiye'de ki müslümanlara bakarsak kimse müslüman olmak bile istemez. Türkiye'nin yaşadığı din çok başka yerlere gitmiş artık. Bunların sebeplerini de bazılarımız çok iyi biliyor ama burası yeri değil o yüzden pek bahsedemiyorum. Ama bu tipler inşaallah yok olup giderler.

İşte bu yozlaşmış müslüman görünümlü insanlar yüzünden bütün İslam ülkeleri bugün acı ve sefalet içinde varlıklarını sürdürmeye çalışıyor. Türkiye'de ki müslümanlara bakarsak kimse müslüman olmak bile istemez. Türkiye'nin yaşadığı din çok başka yerlere gitmiş artık. Bunların sebeplerini de bazılarımız çok iyi biliyor ama burası yeri değil o yüzden pek bahsedemiyorum. Ama bu tipler inşaallah yok olup giderler.
Aman abi tadimiz kacmasin simdi

İyi valla aklımda olsun avmde yemeğimi alıp kimseye göstermeden koşarak tuvalet kabininde yiyeyim ki saygısızlık olmasın. Kafaya bak ya! Kendi kendini tutamıyorsan bana ne? Ben kolaylık sağlıyorsam iyi niyetimden yapıyorum, yapmak zorunda da değilim. Hoşgörünün toleransın en çok olması gereken zamanda yok saygı duymuyorlar bilmem ne... Kimse kimsenin özgür kararına saygı duymak zorunda değil, yalnızca özgür olmasına saygı duymak zorunda.

Nüfus sayımı kayıtlarından anlaşıldığı gibi, eğitim durumuna göre Türkiye’de en çok ilkokul mezunu bulunuyor. 18 milyon 204 bin kişi ilkokul mezunu olarak kayıtlara geçerken, bunu 13 milyon 491 bin kişiyle okuma yazma bilmesine karşın okul bitirmeyenler izliyor.

2 milyon 738 bin kişi ortaokul mezunu, 7 milyon 430 bin ilköğretim mezunu olduğunu bildirirken, lise mezunu sayısı 10 milyon 284 bin olarak saptandı. Yüksekokul ya da fakülte mezunu sayısı 4 milyon 290 bin, yüksek lisans yapan kişi sayısı 279 bin olarak kayıtlara geçti. Doktora yapanların sayısı 79 binde kaldı.
anladınız sız :D
kaynak: http://www.yalcinguran.com/2011/04/turkiyede-egitim-duzeyi-oranlari/

Nüfus sayımı kayıtlarından anlaşıldığı gibi, eğitim durumuna göre Türkiye’de en çok ilkokul mezunu bulunuyor. 18 milyon 204 bin kişi ilkokul mezunu olarak kayıtlara geçerken, bunu 13 milyon 491 bin kişiyle okuma yazma bilmesine karşın okul bitirmeyenler izliyor.

2 milyon 738 bin kişi ortaokul mezunu, 7 milyon 430 bin ilköğretim mezunu olduğunu bildirirken, lise mezunu sayısı 10 milyon 284 bin olarak saptandı. Yüksekokul ya da fakülte mezunu sayısı 4 milyon 290 bin, yüksek lisans yapan kişi sayısı 279 bin olarak kayıtlara geçti. Doktora yapanların sayısı 79 binde kaldı.
anladınız sız :D
kaynak: http://www.yalcinguran.com/2011/04/turkiyede-egitim-duzeyi-oranlari/
Bakalım 100 yıl sonra bugünlere ne gözle bakılacak.

Koreliler Türklere karşı çok saygılı bir millet. Bunun nedeni bariz Kore Savaşı... Bireysel olarak Hyundai CEO'su çok mütevazi bir insan olduğu için bu şekilde eylemlerde olması kendisine + puan olarak geri dönüyor. Fuarda herkesle fotoğraf çektirmesi ve herkese karşılık vermesiyle de benim takdirimi kazandı. Adamsın MONG HYUN YOON! #hyundaiglobal #hyundaitürkiye
abi koskoca ceo ile oturdum konuştum ya :D daha ötesi var mı adam beni önemsedi fikirlerimi sordu hyundai hakkında :D

Gerçekten dindar olan insanlar, Allah'ı ve Kuran'ı gerçekten anlamış birisi sen oruç tutmadığında, namaz kılmadığında vs. sana hoşgörüyle yaklaşmayı bilen, kendi ibadetini gizli yapan, sağa sola birilerine şov olsun diye ibadet yapmaktan kaçınan insandır.

Böyle insan sayısı bizim ülkemizde %1'i geçmez.

Sonra yobaz deyince kızıyorlar.

Bir video vardı, adamın biri başka bir ilin plakasına sahip araçla Erzurum'a gelmiş gibi sokaklarda (geçen sene ramazan ayında) insanlara yanaşıp, işte atıyorum "Ankara'dan yeni geldim şimdi, buralarda yemek yenecek bir yer var mı?" diye soruyor. Cevaplar;

- Ağabey dalga mı geçiyorsun yauv?

- Ya kardeşim git işine gücüne!

- Ne yemeği gardaşım, oruç tutmuyor musun sen?

vb...

Seferi diye bir kuraldan haberi olmayan, "elalem ne der?" kafasında giden, dinle uzaktan yakından alakası olmayıp mahalle baskısı ve küçüklükten beri bu yobazlıkla eğitildiği için ve onu görüp yaşamış olduğundan cevaplar böyle.

Sen gerçek bir müslüman değilsin kardeşim, tatlı su müslümanısın!

İslamiyet hoşgörü dinidir, kuralları ve emirleri vardır, emredilmiştir ancak %100 uymak zorundasınız diye bir kural yoktur. Öyle olsa Allah'ın affediciliği ile çakışırdı zaten.

O yüzden bende böyle insanlardan nefret ediyorum. Yobazsınız, bu kadar!

Son düzenleme:
Geçen cumada sağımda 25 30 yaşlarında biri açmış ön kamerayı fotoğraf çekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...