Cam filmi çekme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gurdal07

Profesör
29 Eyl 2016
354
342
1,295
Antalya
Ben 1.5 sene önce antalyada dünya gözün oradaki mehmet acerola yaptırdım. Hiç bi sikinti olmadi. Zor bi iş bence uğraşmayın 150 200 lira verin tertemiz alın arabayı.
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,636
1
64,453
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
valla polisler dışardan bakınca içerisi görülüyorsa eğer bir şey demiyor, 3 mm'e kadar mı ne yasal hale gelmişti sanırım. Kabarcık problemi ciddi problem, tecrübesi olan bi arkadaşını da bulabilirsen yanına olabilir. youtube videolarını incele saç kurutma makinasiyla falan bişiler yapanlar görmüştüm
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ugur ve Sailor

EmreKRC

Profesör
8 Eyl 2016
824
3,018
3,820
İzmir - Denizli
bence ilk olarak ev camında deneyin pratik yapın ben işi çözdüm yapıştırdığın yer ıslak olacak ve ölçüye biraz pay ekleyip keseceksin. Yapıştırdıktan sonra eski bir kredi kartı işinizi kolaylıkla görür ısıtarak kalan kabarcıkları sürterek ve içerdeki sıvı tamamen çıkana kadar havanın en rahat çıkacağı kısma doğru sürtmeye devam edin. Ben buzlu ev camının pürüzlü yüzeyinde bile başarılı oldum yakında arabaya yapmayı düşünüyorum. Arka cam çok iyi ısıtılarak yapılması lazım ve ölçüyü dışardan alıp kesmeniz yararlı olacaktır.
 

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
Ceza işi kalktıysa yaza bizde yapalım. Antalya yazın 50 derece, klima falan işe yaramıyor camlarda film olmayınca.
 

RyanCooper

Taklacı Güvercin
22 Ocak 2017
16
29
295
35
İSTANBUL
ragle, ısıtıcı gibi ekipmanlar olmadan film çekmek zor. Çok basit gibi görünen ama temiz sonuçlar için tecrübe ve ustalık isteyen bir iş. Kavisli camlarda filmi alıştırmadan uygulamak imkansız. alıştırmayı da ısıtıcı ile yapıyorsun. ısıtarak camın şekline göre form veriyorsun filme. Ben avatarımdaki aracın kamuflaj kaplamasını yaptım kendim, ama bir arkadaşımın cam filmi ve araç kaplama atölyesinde ve mevcut ekipmanlarla yaptım. Ona rağmen hatalar var. DIY konusunda da çok tecrübesiz değilim, elim yakışır. Bixenon upgrade felan yapmış biriyim. Ama film işi fiyaskoyla sonuçlanabilir. Sonuçlanmazssa bence şansınız yaver gitmiştir =)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım