ST'den önceki aracımı alırken düzgün bir manuel Cooper S çok aramıştım, o zamandan beri merak ediyordum. Ortalık biraz düzeldikten sonra bir araya getiririz inşallahÇok teşekkürlerdilerim bir gün ST ile peş peşe deneyimlemek mümkün olur
![]()

ST'den önceki aracımı alırken düzgün bir manuel Cooper S çok aramıştım, o zamandan beri merak ediyordum. Ortalık biraz düzeldikten sonra bir araya getiririz inşallahÇok teşekkürlerdilerim bir gün ST ile peş peşe deneyimlemek mümkün olur
![]()
ST'den önceki aracımı alırken düzgün bir manuel Cooper S çok aramıştım, o zamandan beri merak ediyordum. Ortalık biraz düzeldikten sonra bir araya getiririz inşallah![]()
İnsanın baktıkça delice gazlayası geliyor, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun , aramıza bir mini daha katılması çok güzel. Aracınız da özel bir araç ve çok güzel gözüküyor güle güle kullanın. Bana özelden yazarsanız sizi miniownerstr whatsapp grubumuza alabilirim orada da bilgi paylaşımı vb. yapabilirsiniz. Ben de bir kaç aydır temiz jcw r56 arıyorum ama aradığım gibi bir araç hala bulamadım bakalım umarım ben de kavuşurum yakında mini'ye. Bir kere miniye binince cidden farkı anlıyorsunuz , ilk aracım miniydi ve sonraki kullandığım araçlardan o keyfi alamadım..
Merhaba, mümkünse ford focus st ile arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz? Özellikle direksiyon hissini çok merak ediyorum. Daha önce mini cooper s r56 baktım ama gereksiz yakıt sarfiyatı ve motor sorunları gibi şeyler duyunca vazgeçtim.
Bence çok çok iyi değerler, ben de yakın zamanda kendime fiesta`nın yerine onun kadar hisli bir araba bakıyorum. Eğer tepesine binince 11-12 litreyi geçmiyorsa ciddi anlamda düşünebilirim.Hocam özellikle yakıt meselesini @OzanDnz daha iyi söyleyecektir ama ankara - istanbul bol trafikli 2 kişi dikkat etmeden genelde 120-140 bandında arada bas çekli 6.7-7 Litre civarı yakmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ama sürekli deli gibi basarsanız her turbo benzin gibi bir sınırı olmayacaktır. Bence özellikle yakıt olarak beklediğimden az yaktı benim.
Amin teşekkür ederim.Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
Merhaba, mümkünse ford focus st ile arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz? Özellikle direksiyon hissini çok merak ediyorum. Daha önce mini cooper s r56 baktım ama gereksiz yakıt sarfiyatı ve motor sorunları gibi şeyler duyunca vazgeçtim.
Hocam özellikle yakıt meselesini @OzanDnz daha iyi söyleyecektir ama ankara - istanbul bol trafikli 2 kişi dikkat etmeden genelde 120-140 bandında arada bas çekli 6.7-7 Litre civarı yakmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ama sürekli deli gibi basarsanız her turbo benzin gibi bir sınırı olmayacaktır. Bence özellikle yakıt olarak beklediğimden az yaktı benim.
Bence çok çok iyi değerler, ben de yakın zamanda kendime fiesta`nın yerine onun kadar hisli bir araba bakıyorum. Eğer tepesine binince 11-12 litreyi geçmiyorsa ciddi anlamda düşünebilirim.
Hayırlı uğuru olsun. Allah kaza bela vermesin. Benimde bir hayalim var ileride belki bir mini alırım.. Çok güzel duruyor bu arada çok diri.
Boncuk makina
Hayırlı olsun Ozan. Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah.
Oooooooof maşallah harika duruyor, kazasız belasız keyifli sürüşleriniz olsun.![]()
2.görsele bakıyorum bakıyorum diyorum Allah Allah pc6'nın deseni böyle değildi ne olmuş bu lastiğe. Sonradan çaktım primacy 3 olduğunuEkli dosyayı görüntüle 33756Ekli dosyayı görüntüle 33755
Michelin Primacy 3 'lerden kurtulduk. Premium Contact 6 sete geçtik.
2.görsele bakıyorum bakıyorum diyorum Allah Allah pc6'nın deseni böyle değildi ne olmuş bu lastiğe. Sonradan çaktım primacy 3 olduğunu![]()