Citroen C3 Trafik Kazam :(

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Çok geçmiş olsun, canınıza zarar gelmemesi en büyük teselliniz olmuş.Aynadan makas ata ata gelen varsa ekstra dikkat ediyorum ben daha çok sabit hızla şeritte seyretmek yapılabilecek en mantıklı hareket.Atan kişilerle tartışmamanızı gerçekten tebrik ettim. Çok olgun bir davranış olmuş.Zaten bir daha makası terzide görse korkarlar bu olaydan sonra.

Çok geçmiş olsun.
 
  • Beğeni
Tepkiler: mertoffiziell

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Çok geçmiş olsun.

Makas atan, yanlayan ve bilumum trafik magandalığı yapan kim varsa psikolojik teste, gerekiyorsa rehabilitasyona girmeli. Tekrarlamaları hâlinde ceza katlanarak artmalı, sonunda ömür boyu trafikten mene kadar gitmeli.
 

kazim4444

Kazım AYDIN
Profesör
3 Şub 2017
200
246
1,235
23
Marka
Audi
Geçmiş olsun. Sağlığınıza bir zarar gelmemiş neyse ki maddi hasarlı atlatılmış. Soğukkanlılığınıza da hayran kaldım açıkçası ben de böyle bir kazada kendimi tutamayabilirdim. Allah beterinden saklasın.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Olabilecek en doğru şekilde hareket etmişsiniz, tebrikler.
.
Kazanın fotoğraflarını bol yedekli şekilde iyi arşivleyin, yarın öbürgün satarken kullanıcı birine satabilmenizi sağlar.
.
Çok şükür kazada kan akmamış, yapılan eşşekliğin karşılığında candan bedeller ödenmemiş. Ama bunun maldan ödenecek bir bedeli olmalı. İyi bir avukata ve sigortacınıza danışıp yüklü bir maddi ve manevi tazminat davası açmanızı öneririm. İnsanlık halidir, dalgınlıkla yorgunlukla filan kazadır yapılır. Ama böyle eşşekliklerin mutlaka cezası olmalı diye düşünüyorum. Bu konuda kendi canınız bir tarafa, arabanızdaki yolcunun canını da göz önünde bulundurun derim. Onu da tehlikeye atmışlar.
 
  • Beğeni
Tepkiler: 2jzihtiyar

mehmeetakiff

Profesör
5 Haz 2020
514
923
2,020
22
Bir Yerler
Marka
Volkswagen
Çok geçmiş olsun, cana gelmesin maddiyat yerine gelir illaki. Bu arada söylemeden de edemeyceğim sakinliğinize hayran kaldım :) Genelde ben de sakinimdir hatta direksiyon dersinde hocam "çok sakin ve dikkatli araba kullanıyorsun" demişti ama böylesi bir kazada pek sakin kalabileceğimi düşünmüyorum. normal bir kaza olsa (arkadan çarpma vs.) sakin kalabilirim ama makas atma olayına oldum olası ayar olmuşumdur :) Bu arada değer kaybı olayı tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama uğraşmanız halinde değer kaybından maddi tazminat alabiliyorsunuz sanırım...
 

Mahsergunu73

Fatih semiz
Takipçi
23 Tem 2020
4
0
10
30
Ankara
Marka
Yok
Geçmiş olsun çok takılmamak lazım bence. Ne de olsa kul yapımı. Güvenli bir yaşam alanı sunması kâfi...
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım