Fc5 (galiba 2017ye kadar olanlarda )sahiplerinin %40ı hondayla davalık %30u değeri düşmesin gizleyelim diyip ilan açanlar kalanları da henüz göçmeyen (kaldıysa) ve olaydan habersiz olanlarFD6 dan FB7 ye geçmeyin bence1 üst daha atlayıp yenisine geçin derim ben
![]()
Fc5 (galiba 2017ye kadar olanlarda )sahiplerinin %40ı hondayla davalık %30u değeri düşmesin gizleyelim diyip ilan açanlar kalanları da henüz göçmeyen (kaldıysa) ve olaydan habersiz olanlar
Bi de bunlarda yaya koruma muhabbetine kaput airbagi dedikleri bi olay var kaputu terse doğru kaldırıyo cama çarptırmamak için, tampon hizasından köpeğe çarpanlara falan açtı (nadir de olsa arabaya duvara falan vurunca açanlar olmuş) düzeltilmesşne 25-30bin civarı bir para istiyor servis
Şimdi baktım da dizellerde varmış galiba ya da belli bi modelden sonraYok ya gözümün önünde vurdu bir şey çıkmadı kaputtan![]()
Önerinizi dikkate alıyorum çok teşekkür ederim..fb7'nin kapı döşemeleri ve tutma yerleri çabuk soyuluyordu, ben almaktan vazgeçmiştim fd6'dan sonra. 3 araba değiştirdim hala fd6'yı sattığıma üzülüyorum. Km kafanızı kurcalıyorsa 70bin km de az değil bence. Daha düşük km'li bir tane bulmayacaksanız gerek yok derim ben.
Ilk kez duydum araştırdım harbiden acayip bir şeymiş korkmadim değil..Fc5 (galiba 2017ye kadar olanlarda )sahiplerinin %40ı hondayla davalık %30u değeri düşmesin gizleyelim diyip ilan açanlar kalanları da henüz göçmeyen (kaldıysa) ve olaydan habersiz olanlar
Bi de bunlarda yaya koruma muhabbetine kaput airbagi dedikleri bi olay var kaputu terse doğru kaldırıyo cama çarptırmamak için, tampon hizasından köpeğe çarpanlara falan açtı (nadir de olsa arabaya duvara falan vurunca açanlar olmuş) düzeltilmesşne 25-30bin civarı bir para istiyor servis
Kim acaba?Civic seviyorsanız ve yenilemek istiyorsanız alınır. Farklı alternatifleri düşünmüyorsanız iyidir fb7. Forumda vardı hatta bi tane satılık
izniniz yok diye bir hata veriyor..
Direkt ilan linki atayım o zamanizniniz yok diye bir hata veriyor..
Fb7 nin piyasası diğerleri gibi değil sanki bir üst fc5 kasada da göçük olayı var tabi hatchback alırım derseniz onlarda problem yok
Arkadaş dedesinin adına ötv indirimiyle aldı eco nun executive modelini 100ü geçti vergisizAynen daha yeni bakınıyorum bende doğru bir noktaya değindiniz
FB7 kasalar FC5 kasaların fiyatına satılıyorÜlke komedi ya
FC5 elegant eco otomatik almıştı arkadaşım 0 km 94 bin tlye özel renkli hemdeBej döşemeli sanrooflu falan , bir led far yoktu , herneyse şimdi girdim ilanlara baktım ağır hasar kayıtlı olana bile 110-120 kağıt para yazmışlar
ağam siz bu araçların 0kmsi 90 bine almadınız mı ? Birde ağır kaza yapıp km yapıp nasıl olur da 120 kağıt istersiniz ? Ne oluyor bu insanlara ? Nereden geliyor bu 30 bin üzerine koyup kar yapmak ? Yazıklar olsun başka bir şey denmiyor...
Fc5 (galiba 2017ye kadar olanlarda )sahiplerinin %40ı hondayla davalık %30u değeri düşmesin gizleyelim diyip ilan açanlar kalanları da henüz göçmeyen (kaldıysa) ve olaydan habersiz olanlar
Fd 6 hem motorun kasaya hükmü açısından hemde piyasada efsane civic modeli olarak kaldı bence fb7 ile hiç değiştirmeye gerek yok hatta fc5 ilede pişman olursunuz