Ben de şuan da kullandığım aracımı sizlerle paylaşmak , olur da bu modeldeki aracı düşünen varsa fikirlerimi belirtmek istedim.
Çocukluğumdan beri clio 2 hb leri hep sevmişimdir . Benim için tipi tasarımı sanki evin haylaz cocuğuymuş gibi . Bu aracı alma sebebim biraz da otopark.com da izlediğimiz o clio rs videoları . Gönül istersi bi rs alalım ama onunla baş edeceğimi sanmadığım için almadım

Arabanın karakterini anlatıcak olursam . 1.6 90 beygir 130 civarı bir torku var . 975 kg olmasından dolayı bu güç bu araca ve b segment olduğu için gerçekten yetiyor . Tabi bu benim için geçerli . Işıklar da çoğu arabayla 0-60 civarına o yaşta o hacimde bir çok arabadan önce çıkıyor . Tam bir kalkışçı

Aracımda lpg sistemi var malum atmosferik araç düz benzinde baya bi üzer beni ki vereceği performans o benzine değmez .
Araçta bu yaşta araçlar için gerçekten donanım sayılan şeyler bilirsiniz yeni arabaların baz versiyonlarından düşüktür .
O yüzden klima hidrolik direksiyon gibi şeyler bazılarını güldürebilir ama her 2000 model araçta bulunmuyor ne yazıkki .
Orjinal renault çelik jantı
Sis farı
Karatmalı dikiz aynası
Ön camlar otomatik
Sayacağım fazla şey yok

Ama gerçekten yeterli bir arabadır .
Kronik sorunu soran olacaksa su eksiltme diyebilirim onu da iyi bir servis çözer hemen (kaç usta gezdim gereksiz bir çok parçayı yenilediler , paraya kıyıp radyatörü değiştirdik sorun düzeldi)
Aracın en zevkli yanı da sürüşü diyebilirim b segment 1.6 atmosferik bir araç ancak bu kadar zevkli olabilir ya da araba benim diye mi öyle geliyor orasını bilemem

Rüzgar sesine değinecek olursak ne arabalar var seneler geçiyor hala çözemiyor , bu tatminkar diyebilirim 100 120 gibi alıyor ama müzik dinleyerek bunu aşıyorum

Kısacası aracın gidişi ve tasarımı bana kendini sevdiren birşey her ne kadar yeni bir araba alıp c segmente geçiş yapıcak olsam da arabamı seviyorum .
İmkanlar elverse satmam ikinci arabam olarak kullanırım o kadar diyorum

Detaylı fotoğrafları malesef şuan yok isteyen olursa atarım .