Çocukluk hayaliniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibougur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocukluk hayalim peugeot'un tüm arabalarıydı daha doğrusu logosu tasarımları çok hoşuma gidiyordu. Yolda peugeot jant kapağı bulduğumda çok sevindiğimi hatırlarım.

Lamborghini Diablo ve Opel Calibra. Daha yenilerden Passat W8i de dahil ederdim sanırım.

SAM_1597.jpg

ıhhh

Doksanlarda Cocukken yasadigimiz mahallede ayni zamanda sahibi kapi komsumuz olan turuncu bir bmw 2002 vardi kapi onunde paril paril parlardi ben ise okula giderken onu askla hayranlikla izleyip hayalini kurardim birgun benim olacaksin diye.Bu da boyle bir cocukluk hayalim:)

babamın renault brodway'ınden çıkma direksiyonu önüme koyar, joystickten vitesimi yapar legolardan ise konsoldaki tuş takımlarını oluştururdum. sonra gözlerimi kapar diksiyonu sağa sola kırar ağzımdan motor sesi taklidi yapıp bununla deliler gibi gazladığımı hayal ederdim..

Lamborghini - Diablo

ejjl1oce28i8.jpg

Bu çocukluk hayalimdi.. Yaş büyüdükçe hayalim Ferrari 355'e evrildi..

Son düzenleme:
Çocukken okul yolunda her gün gördüğüm bi 21 Concorde vardı. Hatta fotoğrafta bizzati kendilerine ait. Geçen aylarda ilk sahibinden satış düşmüştü alayım derken satılmış. Halen daha ilk günkü alımında namussuz :)

Zaman ilerledikçe heveslerde değişti. Lise yıllarımda Megane coupe hayali kurardım hep. Finalde sahibide oldum. Hatta 5 farklı Coupem oldu. Mevcut aracımıda 3. kez satın aldım. Sattım aldım sattım bi daha aldım vs derken :D

Çocukken okul yolunda her gün gördüğüm bi 21 Concorde vardı. Hatta fotoğrafta bizzati kendilerine ait. Geçen aylarda ilk sahibinden satış düşmüştü alayım derken satılmış. Halen daha ilk günkü alımında namussuz :)

Zaman ilerledikçe heveslerde değişti. Lise yıllarımda Megane coupe hayali kurardım hep. Finalde sahibide oldum. Hatta 5 farklı Coupem oldu. Mevcut aracımıda 3. kez satın aldım. Sattım aldım sattım bi daha aldım vs derken :D
Abi bu annemle babamın gelin arabasıymış ve babam haala hasta olur :D

Çocukluk hayalimdi. Hala odamda posteri bile var. Ama sürekli gördüğümden midir eski hevesim pek yok :)
2003-porsche-carrera-gt-01-960x1280-1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...