Herkese merhaba uzun zaman 156 ve Polo 9N baktıktan sonra Corolla Sol Sunroof nasip oldu.Fotoları yakında ekleyeceğim.
Son düzenleme:
1) Komple lpg sistemi bakımı ister. Enjektörler, filtreler, beyinden regülasyon gaz ayarı vs.Arkadaşlar daha aracımın fotoğraflarını çekemedim temizleyemediğimden dolayı ve bir kaç sorunları var aracımın:
1)Araç lpgdeyken rölanti düşüyor ve titreme yapıyor.
2)Araçla yokuş yukarı kalkış esnasında araba biraz titriyor(Baskı balata olabilir diye düşünüyorum)
3)Sunrooftan bozuk yolda ses geliyor.
Yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.
Usta kelebeği temizledi ilk önce yükseldi rölanti sonra aynı seviyeye geri döndü servisle görüştük LPG’li VVTİ motorlarda normal dediRölanti sorunu için boğaz kelebeğini (gaz kelebeğini) temizlemenizi tavsiye ederim daha önce jetta mk5lpg de bu tip rölanti sorunları vardı temizleyince geçti
Corolla'nın en sevdiğim, tasarımındaki oranları en çok beğendiğim kasasıdır. Corolla'nın Avrupalılara en çok yaklaşan kasası bence budur. Güle güle kullanın.
O bölgede bilgisayarlardaki pc speaker'a benzer kapı açık, far açık, emniyet kemeri ikaz gibi sesli uyarılarda çalışan küçük bir hoparlör bulunur. Muhtemelen zaman içerisinde bir şekilde yerinden çıkmıştır. Açıp arkadan bir şekilde tekrardan monte etmek gerekir. Basit bir parça, tırnaklar filan kırıldıysa sıcak silikonla bile tutturulur. Ama dediğim gibi konsoldan o bölümün sökülüp iç taraftan işlem yapılması gerek.Ekli dosyayı görüntüle 14980 Aracımın tek bir sorunu var VVTİ motor rölantide 600 devirde çalışıyor dolayısıyla bi titreşim oluyor rölantide bunun sonucunda şu bölgeden sallanan plastik sesi geliyor elimle içeri doğru bastırdığımda ses gidiyor sorun ne olabilir
Emniyet kemeri vs uyarı sesi çıkartan hoparlör deliği orası.Elle bastırınca içeri göçen bir parça mı orası bilmiyorum fakat muhtemelen hoparlör içerde çıkmış oynuyordurEkli dosyayı görüntüle 14980 Aracımın tek bir sorunu var VVTİ motor rölantide 600 devirde çalışıyor dolayısıyla bi titreşim oluyor rölantide bunun sonucunda şu bölgeden sallanan plastik sesi geliyor elimle içeri doğru bastırdığımda ses gidiyor sorun ne olabilir
Bu kasanın 1.8 ts sine hastayım![]()
Japonların gösterge, çok özgün ve yıllardır hep aynı gitmiş, bayılıyorum yahu.