A akoncel Asfalt Kurutucu 46 2 Ocak 2017 #21 mehmethakantarhan' Alıntı: Herhangi bir usta onu sökebilir ama kaportaci daha iyi olur.sökunce sanayide plastik kaynakcilari var onlarda kaynak yapip geri yerine takiliyor. Genişletmek için tıkla ... bir de garanti kapsamından çıkmaması lazım ona göre bir iş yaptırırz.
mehmethakantarhan' Alıntı: Herhangi bir usta onu sökebilir ama kaportaci daha iyi olur.sökunce sanayide plastik kaynakcilari var onlarda kaynak yapip geri yerine takiliyor. Genişletmek için tıkla ... bir de garanti kapsamından çıkmaması lazım ona göre bir iş yaptırırz.
fksarall Panpa 1,548 Marka BMW 2 Ocak 2017 #22 Plastik parçanın garanti bozacağını zannetmiyorum, üstelik tamirinde öyle bir şey derlerse şikayet edin direkt.
Plastik parçanın garanti bozacağını zannetmiyorum, üstelik tamirinde öyle bir şey derlerse şikayet edin direkt.
A akoncel Asfalt Kurutucu 46 2 Ocak 2017 #23 fksarall' Alıntı: Plastik parçanın garanti bozacağını zannetmiyorum, üstelik tamirinde öyle bir şey derlerse şikayet edin direkt. Genişletmek için tıkla ... eyvallah mekanik parça olmadığı için bir şey olmaz herhalde.
fksarall' Alıntı: Plastik parçanın garanti bozacağını zannetmiyorum, üstelik tamirinde öyle bir şey derlerse şikayet edin direkt. Genişletmek için tıkla ... eyvallah mekanik parça olmadığı için bir şey olmaz herhalde.