@bubiroyun karlı havalarda zaten bence araç kullanmamak lazım. sizde bırakın kışlık tekerleği karşınızda yazlıklarla dolaşan bir sürü açar oluyor. sürüş güvenliği açısından bence değiştirmeniz gerek.
Hayırlı olsunAz once 2018 uretim cc+ lari netten 2.659,64 TL ye 3 taksitle aldim... Hayirlisi bakalim..
Hayırlı olsun
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun neyden yazmışlarAz once ogrendim ki 21 Temmuz da plakama Usak Banaz da 235 TL ceza kesilmis Ben de 2471 TL ye yeni CC+ lar bulup siparis ettim. 2018 uretim hatta kargolandi bile
Hizdir muhtemelenGeçmiş olsun neyden yazmışlar
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az once ogrendim ki 21 Temmuz da plakama Usak Banaz da 235 TL ceza kesilmis Ben de 2471 TL ye yeni CC+ lar bulup siparis ettim. 2018 uretim hatta kargolandi bile
Cc+ lari lastik yanagindaki + isareti ile normal cc lardan ayiriyoruz heralde ?
Simdi diger asamaya gecersek; sehir icinde 9890 km kullanilmis 225/45/17 (2016 40. hafta uretim) turanza larimi satabilir miyim? Satilabilirse kac para istemek lazim 4 tanesine ??
700 800 iste hocam en azSimdi diger asamaya gecersek; sehir icinde 9890 km kullanilmis 225/45/17 (2016 40. hafta uretim) turanza larimi satabilir miyim? Satilabilirse kac para istemek lazim 4 tanesine ??
O civarda fiyatlar goruyorum genelde. 800 e satsam efsane olur benim icin700 800 iste hocam en az
17.inc olduğu icin fiyat uygun alanıda satanıda memnun eder benceO civarda fiyatlar goruyorum genelde. 800 e satsam efsane olur benim icin
Fotolarini falan cekmem lazim. Ilana vericem, minik taslar var ama aralarda onlari temizlemekle de ugrasamam. Begenen boyle begensin. Lastiklerim 2016 40. Hafta uretildi ve hep sehir icinde kullanildi. Bakalim :/
Meraktayimmm. Kuru kuru aldanmayalim. Meger islak zeminde jilet gibi kayan bi lastikmiss hahhahCC+ zevki ıslak zeminde çıkıyor