CC+ larla sesin de azaldigini bugun hissettim. Ayrica belirgin konfor artisi var.. Suspansiyona gelmeden darbeyi sonumlemesi cok bariz.. Turanza dan inip Michelin e binince boyle oluyo heralde...
aa cidden mi :SXL olmasa daha konforlu olur emin olun XL ile böyle hissediyorsunuz
CC+ ların hız ve yük endexi Turanza lara göre yüksek ama XL neyi belirliyo acaba tam olarak.. (?)
CC+ larla direksiyon daha kolay donuyoo
CC+ larla direksiyon daha kolay donuyoo
Sizde CC+ mi var CC mi ? Ve sizinki de XL mi ?Yeni lastik cazibesi hocam o
Bu arada hayırlı olsun.. aynı lastiği kullanıyorum ... şu anda 54k km yi geçtim ki performansına, ilk günki haline ne kadar yakın olduğunu görünce gerçekten etkileniyor insan .. diyorum ki "çıkartıp değiştireyim artık" sonra bakıyorum araba ne fren yaparken kayıyor, ne viraj da kopuyor ... niye değiştireyim diyorum sonra... zaten CC+ ın CC den farkı asıl bu deniyor.. şu anda pahallı bir lastik ama yaptığı km ye vurunca belki o kadar da pahallı değil düşünüyorum ...
Yeni lastik cazibesi hocam o
Bu arada hayırlı olsun.. aynı lastiği kullanıyorum ... şu anda 54k km yi geçtim ki performansına, ilk günki haline ne kadar yakın olduğunu görünce gerçekten etkileniyor insan .. diyorum ki "çıkartıp değiştireyim artık" sonra bakıyorum araba ne fren yaparken kayıyor, ne viraj da kopuyor ... niye değiştireyim diyorum sonra... zaten CC+ ın CC den farkı asıl bu deniyor.. şu anda pahallı bir lastik ama yaptığı km ye vurunca belki o kadar da pahallı değil düşünüyorum ...
XL ilk kez ise yaramayan bir seye isaret edio. Meger sertlesmis michelin almisimm..CC+ (v2) lerin farkı o zaten hocam nice kilometrelere diyelim
XL ilk kez ise yaramayan bir seye isaret edio. Meger sertlesmis michelin almisimm..
Hadi oyle olsun..Aslında öyle düşünmeyin XL lastik daha dayanıklıdır , mesela yanağı kaldırıma sürtünce yada bir çukurdan kaçarken yanaklarınızı koruyor bir neticede
Arkadaşlar haklı ...Hadi oyle olsun..