Teste girdiği zaman gelmiş geçmiş en yüksek euroncap puanını almıştı. İsveçlilerin ve premium Almanların bile önündeydi. Cruze ve GM kasa Aveo bu konuda bayağı başarılı modellerdir.euro ncap 5 yıldız almıştı yanlış hatırlamıyorsam
1.4 T motorun direkt lpg'li versiyonu var. Motordan değil bizim ustaların kazmalığından kaynaklanıyor2.0 Dizeli fiat motorlu dizel ve çok başarılı bir motordur , kasayı kaldırıp götürmekte cruze için en ideal motordur alınır binilir
1.4 Turbo Benzinli Opel motoru , bildiğiniz 1.4T astra motor vardır üzerine turbo ile birlikte güzel yürür lpgyi sevmez beğenmez , dizele alternatif.
1.6 Atmosferik Opel motor , buda bilindik 1.6 opel motoru yine şu lpg sevmeyenlerden , kasayı kaldırmakta sorun yok fakat genelde sakin ve relax kullanıma uygun bir araç kendileri 2 yetişkin 2 çocuklu bir aile aracı olur , performans beklentisi yoksa mis gibi binilir orta şeritin kralı olabilirsiniz
Güvenlik hakkında konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum dillere destan bir güvenliği vardır cruzenin , ailenizi bir iskandinavdan sonra emanet etmek isteyeceğin araçların başında gelir
1.4 T motorun direkt lpg'li versiyonu var. Motordan değil bizim ustaların kazmalığından kaynaklanıyor
2009 Opel Astra J 1.4 Turbo (140 bg) ecoFLEX LPG | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
Opel Astra J 1.4 Turbo (140 bg) ecoFLEX LPG Hatchback 2009 2010 2011 2012 | Teknik özellikler, Yakıt tüketimi, Boyutlar, 140 bg, 200 km/saat, 124.27 mph, 0-100 km/saat: 10.8 saniye, 0-60 mph: 10.3 saniye, 6.0-7.9 Lt/100 km, 39.2 - 29.77 US mpg, 47.08 - 35.76 UK mpg, 16.67 - 12.66 km/Ltwww.auto-data.net
Olabilir araştırmak lazım ama ben hiç lpgli 1.4t satışına denk gelmedim fabrikasyon olarak
vardı vardı ben fiyat dahi almıştım 1.4t sedan lpg li edition plus donanımlıydıOlabilir araştırmak lazım ama ben hiç lpgli 1.4t satışına denk gelmedim fabrikasyon olarak
O ihtimal 10 yıl sonra kuvvetle muhtemel, ancak sadece orijinal parça için bulunamaz diyebiliriz. Yan sanayi üreticiler üretecektir yıllar sonra dahi.Kaporta parçası bulmada problem yaşanmaz mı ?