cuma yada cumartesi test geliyordu?? Otopark herseyin farkında mısın??

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam yanlış yada eksik anlamış olabilirim ama şöyle bir şey var ki ; bir bilinmezlik durgunluk olduğu ortada ve insanlar bir şey duymak istiyor . sinan abi yada and abi insanları neşelendiricek umut vericek bir şey paylaşa bilirdi diye düşünüyorum.

Doğru bu konuda haklısın, ben de sordum sıradaki testler konusunda neler oluyor sırada neler var diye and abi sürpriz dedi sinan abi de ülke durumu hava şartları vs bi durgunluk oldu yavaş yavaş normale dönecek dedi, sitede paylaşımlar konusunda da editörlerden biri geldi yorum yaptı sınav döneminde olduğumuz için bi ihmal ettiğimiz doğrudur ama artık düzene girecek dedi, kaldı ki 2 gündür epey haber girişi de var. He benim de içimden bi ses bi sıkıntı var diyor ama bu sıkıntı sanki sağlık vs bi sorun varmış gibi. he zaten geçen haftaydı sanırım utku 2 3 gün hastaneye git gel uğraştı belki bi haftayı hasta geçirdi bilmiyoruz belki and abinin veya sinan abinin şahsi sıkıntıları vardır onlardan ötürü gecikmiştir olabilir mümkündür.
 
  • Beğeni
Tepkiler: emrahir
berkin kardeşim bende 2013ten bu yana buradayım. felaket senaryosu yazmıyoruz ! eleştiri yapıyoruz ve burayı değerli yapan biziz ! eleştiriyi art niyet olarak algılarsan bu otoparkın kaybı olur öncelikle bu düşünceden kurtulmalısın. biz değer verdiğimiz için eksikleri söylüyoruz . herkes biliyor ki bu kanal saçma sapan bir sey çekse bile izlenir içerik istiyoruz !!! ve gelmiyorsa da sorun ne bilmek istiyoruz . yani sonuç olarak otoparkın iyi bir yere gelmesini istiyoruz felaketi değil bu farkı bil lütfen forum da da buna göre sıcak kanlı cevaplar verebilirsin ..

Ekran Resmi 2017-01-15 22.19.21.png
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...