Bu arkadas troll olabilir mi acaba ya geçende 1.5 dynamique megane2yi 24bin tlye aldım diyordu:d
yandaş arkadaş.... nasıl olur yaa türkiyede üretiliyor onlarFiat arabalarına %15 zam yaptı. Kazanan kim..
1 ₺ = 20 ruble yani bakınca bizim paramız daha değerliymiş gibi oluyor. 1 dolar , rubleden 60 kat değerli gibi görülebilir fakat rusya iran gibi ülkelerin sınırına geçilmez duvar bile örsen bu ülkelere hiçbir şey olmaz. Yeraltı zenginliklerinin yanında neredeyse her alanda üretim yapan ülkeler. Mesela İran'da devlet bütçesinin 3'de 1'i eğitim ve sanayiye harcanıyor. Çin'le arasında da büyük bir ticari ilişki var. Yani Amerika ekonomik savaş açtı diyolar eyvallah da herkes yolunu bulur refahından ödün vermez olan bize olurYeraltı zengini Rusya’nın bile parası değersizleşiyorsa savaş var demektir.
kesinlikle.1 ₺ = 20 ruble yani bakınca bizim paramız daha değerliymiş gibi oluyor. 1 dolar , rubleden 60 kat değerli gibi görülebilir fakat rusya iran gibi ülkelerin sınırına geçilmez duvar bile örsen bu ülkelere hiçbir şey olmaz. Yeraltı zenginliklerinin yanında neredeyse her alanda üretim yapan ülkeler. Mesela İran'da devlet bütçesinin 3'de 1'i eğitim ve sanayiye harcanıyor. Çin'le arasında da büyük bir ticari ilişki var. Yani Amerika ekonomik savaş açtı diyolar eyvallah da herkes yolunu bulur refahından ödün vermez olan bize olur
döviz indirme duası mı okusak napsak kı xDAllah döviz borcu olan vatandaş ve şirketlerin yardımcısı olsun.
Yakın zamanda TL ile iş alıp döviz yüzünden zararına iş yapan çok var maalesef.
Kendimizi böyle avutup kandırırsak o günlere geri döneriz. O günler de Amerikan ambargosu yüzünden oldu zaten. Ama o zaman her şeye rağmen harekat yapılmalıydı bence, ki yapıldı.herkesin fikrine saygı duyuyorum neden böyle oluyor? 2023 gelince olacakalr için kazanıyoruz 5 e düşsün yeter bize eskiden zaten 1 tl bulamazdık
2023 gelince bor madenlerini çıkarıp yerli aracınızda kullanınca 1 tl= 5 dolar olacak inşallahherkesin fikrine saygı duyuyorum neden böyle oluyor? 2023 gelince olacakalr için kazanıyoruz 5 e düşsün yeter bize eskiden zaten 1 tl bulamazdık
Senin okumana grk yk knk kalbn temiz bi keredöviz indirme duası mı okusak napsak kı xD
2023 gelince bor madenlerini çıkarıp yerli aracınızda kullanınca 1 tl= 5 dolar olacak inşallah
Valla bize yetmiyor 5 e düşmesiherkesin fikrine saygı duyuyorum neden böyle oluyor? 2023 gelince olacakalr için kazanıyoruz 5 e düşsün yeter bize eskiden zaten 1 tl bulamazdık
lidyalıların parayı bulmasından önce yaşadıysanız bulamamanız normalherkesin fikrine saygı duyuyorum neden böyle oluyor? 2023 gelince olacakalr için kazanıyoruz 5 e düşsün yeter bize eskiden zaten 1 tl bulamazdık