dolar 6 tl oldu herkesi alalım buraya kazanıyoruz savaşı!!

ekonomi savaşını kazandıkmı?

• kazandık

• kaybettik

• kazanmak üzereyiz

• kaybetmek üzeriyiz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaştan önce adamların parası bizim alt tarafı 4 katımızdan daha fazlaydı. Bunun için hükümetimizi eleştirecek değiliz tabiki!!!

Şaka gibiyiz yemin ediyorum

Cephe savaşları yerini ekonomi savaşlarına bırakalı epey yıl oldu. Artık siyasiler ve ekonomiler çarpışıyor. Ekonomik olarak kim güçlüyse her zaman o kazanıyor. Kasanın başında o oturuyor çünkü.

1 dolar 6 tl olduğu zaman değil, dünya ekonomisine yön verebildiğimiz zaman kazanabiliriz ki bu da 1 dolar 1 tl olması gerekiyor mümkün değil.

Kısa vadede pazartesi gününün krizini bertaraf etmiş gibi duruyoruz ancak 7 liradan 6 liraysa düşmesinin sebebi halkın ayfon kırması amerikan traşı yapmaması veya dolar bozdurması değil. Merkez bankası, spk ve Bddk'nın yerinde aynı zamanda da özgürce müdahaleleri sayesinde oldu.

Son düzenleme:
Yeraltı zengini Rusya’nın bile parası değersizleşiyorsa savaş var demektir.
1 ₺ = 20 ruble yani bakınca bizim paramız daha değerliymiş gibi oluyor. 1 dolar , rubleden 60 kat değerli gibi görülebilir fakat rusya iran gibi ülkelerin sınırına geçilmez duvar bile örsen bu ülkelere hiçbir şey olmaz. Yeraltı zenginliklerinin yanında neredeyse her alanda üretim yapan ülkeler. Mesela İran'da devlet bütçesinin 3'de 1'i eğitim ve sanayiye harcanıyor. Çin'le arasında da büyük bir ticari ilişki var. Yani Amerika ekonomik savaş açtı diyolar eyvallah da herkes yolunu bulur refahından ödün vermez olan bize olur

1 ₺ = 20 ruble yani bakınca bizim paramız daha değerliymiş gibi oluyor. 1 dolar , rubleden 60 kat değerli gibi görülebilir fakat rusya iran gibi ülkelerin sınırına geçilmez duvar bile örsen bu ülkelere hiçbir şey olmaz. Yeraltı zenginliklerinin yanında neredeyse her alanda üretim yapan ülkeler. Mesela İran'da devlet bütçesinin 3'de 1'i eğitim ve sanayiye harcanıyor. Çin'le arasında da büyük bir ticari ilişki var. Yani Amerika ekonomik savaş açtı diyolar eyvallah da herkes yolunu bulur refahından ödün vermez olan bize olur
kesinlikle.

herkesin fikrine saygı duyuyorum neden böyle oluyor? 2023 gelince olacakalr için kazanıyoruz 5 e düşsün yeter bize eskiden zaten 1 tl bulamazdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...