Sonuna kadar arkanızdayım valla hislerime tercüman olmuşsunuzBeyler, abartıyorsunuz, dpf dediğiniz şey o kadar da filtre etmiyor çıkan gazı, dpf den daha önemli sorunlarımız var dünya insanı olarak çevre için. Bu kadar düşünceli iseniz arabanızı 2000 deviri geçmeden kullanın ya da iş yerine bisikletle gidin, toplu taşıma kullanın, çevrecilik yapacaksak bunun sınırı yok. @ali_tremonti dostum senin sorununa gelirsek, kesinlikle tavsiye ederim, boşalttır içini, araba acayip rahatlıyor, yakıt tüketimi belki kışın 0.2-0.3 litre oynar, onun dışında oynamaz. Muayenede sıkıntı olmuyor, sadece işini bilen birine yaptır, görünen yerden keserse muayene memuru sıkıntı yaratabilir(kesin değil elbette), emisyonda sıkıntı yaşamazsın, Sınır 1.5 falan, ben iptalli 0.7 ile geçtim, 1.9 jtd li doblolar deli gibi duman ataral geçebiliyor.
Ah iskender ahSonuna kadar arkanızdayım valla hislerime tercüman olmuşsunuz
bakalım bu kış sonu olur muhtemelen yapcaz bişetlerBeyler, abartıyorsunuz, dpf dediğiniz şey o kadar da filtre etmiyor çıkan gazı, dpf den daha önemli sorunlarımız var dünya insanı olarak çevre için. Bu kadar düşünceli iseniz arabanızı 2000 deviri geçmeden kullanın ya da iş yerine bisikletle gidin, toplu taşıma kullanın, çevrecilik yapacaksak bunun sınırı yok. @ali_tremonti dostum senin sorununa gelirsek, kesinlikle tavsiye ederim, boşalttır içini, araba acayip rahatlıyor, yakıt tüketimi belki kışın 0.2-0.3 litre oynar, onun dışında oynamaz. Muayenede sıkıntı olmuyor, sadece işini bilen birine yaptır, görünen yerden keserse muayene memuru sıkıntı yaratabilir(kesin değil elbette), emisyonda sıkıntı yaşamazsın, Sınır 1.5 falan, ben iptalli 0.7 ile geçtim, 1.9 jtd li doblolar deli gibi duman ataral geçebiliyor.
düzboruya karşıyımDpf Egr iptali komple 71 lik düzboru ohhh kara tren gecikir belki hiç gelmez beyler affdasdfsdf
Egzoz da takmayalım ohh en temizi vallahaTurbodan itibaren komple sökün bence duzboru da takmayın
arabanın arkası kararmasın diye yanlardan arka tekerlerin önündenDpf Egr iptali komple 71 lik düzboru ohhh kara tren gecikir belki hiç gelmez beyler affdasdfsdf
dragster specTurbodan itibaren komple sökün bence duzboru da takmayın
O zaman Fabrikalar bacalara filitre takmasın nükleer santraller direk atığı okyanusa boşaltsın arabalara eksoz ne gerek takmasınlar ağaca felanda gerek yok kesin alayını yer kaplıyorlar zaten kanalizasyon arıtma tesisleride boş direk döksünler denize bunların alayı fazladan maliyet gereksiz para harcamayada gerek yokEgzoz da takmayalım ohh en temizi vallaha
Esprisine yazmıştım hocam yoksa bu çevrenin içine eden de biziz bi şekilde önlem almamız gerekiyor zaten.O zaman Fabrikalar bacalara filitre takmasın nükleer santraller direk atığı okyanusa boşaltsın arabalara eksoz ne gerek takmasınlar ağaca felanda gerek yok kesin alayını yer kaplıyorlar zaten kanalizasyon arıtma tesisleride boş direk döksünler denize bunların alayı fazladan maliyet gereksiz para harcamayada gerek yok
Bu konuya yazacağım son entry
greenpeace çilere ölüüümNiye geriliyorsunuz? Konu işte, biri öyle der biri böyle, bende size sinirleneyim o zaman fazla çevrecisiniz diye
aynen , 200E ve bisiklet en guzel ikili .En güzeli bisiklet ağalar.
Freni tutmayan eski bisiklet harici bisiklet adamdıraynen , 200E ve bisiklet en guzel ikili .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi