Yeğenimde 1.4 leon var.Tam bir araba manyağıdır muhabbet ederiz arada sırada arabada baştan sona düz boru bir de varex varmış.Partikül filtresi de iptal edilmiş.(bu sanırım dpf oluyor yalnışım varsa gencler düzeltsin) 9.Ayda muaynesi varmış söktürmeye gidiyordu bilgin olsun.Sıkıntı oluyormuş.millet dpf iptal edilince muyenede sıkıntı oluyormu hani sonuçta emisyon yükseliyo ya
Egzoz sıkıntı oluyo zaten hocam da 1.4 leon benzinli olduğu için dpf yok.Yeğenimde 1.4 leon var.Tam bir araba manyağıdır muhabbet ederiz arada sırada arabada baştan sona düz boru bir de varex varmış.Partikül filtresi de iptal edilmiş.(bu sanırım dpf oluyor yalnışım varsa gencler düzeltsin) 9.Ayda muaynesi varmış söktürmeye gidiyordu bilgin olsun.Sıkıntı oluyormuş.
Emin misin? bana öyle söylemiştiEgzoz sıkıntı oluyo zaten hocam da 1.4 leon benzinli olduğu için dpf yok.
Dizel partikül filtresi DPFnin açılmı sizinki katalizörü söktürmüştür, taktırmaya gidiyordurEmin misin? bana öyle söylemişti
downpipe yaptırmış o. kat'ı geri taktırmaya gidiyorDizel partikül filtresi DPFnin açılmı sizinki katalizörü söktürmüştür, taktırmaya gidiyordur
Yani ben sadece katı söktürdüm pahalı diyedownpipe yaptırmış o. kat'ı geri taktırmaya gidiyor