DSG hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2013 sonrası üretilmiş yetkili servis bakımlı DSG şanzımanlı bir VAG almaya

• Değer

• Değmez

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır abartıyorsunuz sadece.5 yaşında ve hayatının çoğunu trafikte geçiren bir aracın kavramasının bitmesi gayet normal bence.Zaten cüzi ücretlerle yapıyorlar garanti varsa ve ya iyi niyet garantisi devam ediyorsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam olarak neyi abartıyorum? Alıntı yaptığınız mesajımı bir daha okuyun bakalım abartacak bir anlam taşıyor mu?

Hatta mesajımı buraya kopyalayayım bir daha okuyun.

"Benim birşey söyleyip söylememem durumu değiştirmiyor maalesef. Bakın linkini verdim ilgili gruba girip videonun altına DSG sorunlu şanzıman değil siz bu zihniyete sahipsiniz deyin bakalım araç sahipleri siz ne cevap verecekler."

Konuda tek yorumum var o da dsg'nin değiştiği yok cümlesinden ibaret.

5 yaşında bir aracın kavraması bitebilir ki bu bir arıza değildir. Ancak facebook linkini verdiğim araç henüz 1000 km'de ve Mekatronik arıza vermiş. Bunun kullanıcı hatası olabilecek bir durumu yok.

Son düzenleme:
Her basligin altina ayni yaziyi yazip ayni linki koymak provake etmekten baska bir sey degildir
Honda’nin rezaletini savunup gelip burada dsg elestirmek samimiyetsiz bir davranis

İlginç bir zihin yapınız var. Kendi aracınızın eleştirilmesinin yasak olduğunu ancak başka araçlara ağzınıza geleni söyleyebileceğinizi zannediyorsunuz.

Ben sizin gibi malının esiri haline gelip körü körüne savunmaya geçmem. Kullandığım araçta bir sorun varsa oturur en ince ayrıntısına kadar yazarım. Haksız eleştiriler varsa doğrusunu yazarım.

Buyrun dsg şanzıman neden bu kadar fazla arıza yaşadığını 1000 km'de neden bozulduğunu açıklayan bir konu açında sizin samimiyetinizi görelim.

Henüz C sütununda göçük oluştuğu için yolda kalanı görmedim ama dsg bozulduğu için yolda kalan çok sayıda insan var. Bir rezalet görmek istiyorsanız bence çok uzaklara bakmanıza gerek yok.

Son düzenleme:
İlginç bir zihin yapınız var. Kendi aracınızın eleştirilmesinin yasak olduğunu ancak başka araçlara ağzınıza geleni söyleyebileceğinizi zannediyorsunuz.

Ben sizin gibi malının esiri haline gelip körü körüne savunmaya geçmem. Kullandığım araçta bir sorun varsa oturur en ince ayrıntısına kadar yazarım. Haksız eleştiriler varsa doğrusunu yazarım.

Buyrun dsg şanzıman neden bu kadar fazla arıza yaşadığını 1000 km'de neden bozulduğunu açıklayan bir konu açında sizin samimiyetinizi görelim.

Henüz C sütununda göçük oluştuğu için yolda kalanı görmedim ama dsg bozulduğu için yolda kalan çok sayıda insan var. Bir rezalet görmek istiyorsanız bence çok uzaklara bakmanıza gerek yok.

Hangi araci kullandigimi dahi bilmeden, gecmis yazilari okumadan ezbere yapilan yorumlar :)
Dsg’yi savunmak bana mi kalmis konu acayim ? Iyidir kotudur, insanlar alir veya almaz bu kisisel tercih meselesi. Biz burada dusuncelerimizi soyleriz, gerisi kullaniciya kalmis
Koru korune Honda savunmak icin basliklar acilmis insanlara kulhabeyi gibi yorumlar yapilmis sonra “koru korune savunmam”
:)

Son düzenleme:
Ya valla aşağıya inip iki arabayı da yakacam yeter ulan yeter bee DSG şanzıman ne kadar batmış arkadaş size bu nedir böyle... Yeminle Opel mühendisi bile çıkıp bu kadar kötülemez ha. Yıllardır DSG kullanıyoruz 1 kere bile sorun yaşamadık.

@byilmaz dsg şanzımanlı araç kullanımıyorsan o zaman benim yaptığım yorumlar seni neden bu kadar geriyor? Rövanş almaya çalıştığın ancak içinde kalan bir durum mu var? Burası araba forumu ise istediğim araç hakkında istediğim yorumu yazarım.

Honda Şasi inceleme konusunu açan ve en ince ayrıntısına kadar herşeyi yazan kişiye mi kötü körüne savunuyor diyorsun? Bunu diyecek kişi ilk önce kendi aracı hakkında iki cümle kurabilmeli.

@Porsche tuhaf mısın birader sen? DSG şazıman hakkında diye açılmış bir konuda neyi konuşacağız? DSG'nin kötülenmeye ihtiyacı mı var da kötülemek için uğraşalım? Bak bu konuda bile iki kişi DSG ile sorun yaşadığını söylüyor. Adam yolda kaldım diyor sen kalkmış kötülemeyin diyorsun.

Sana göre DSG'yi eleştirmek için daha ne olması lazım yolda giderken patlayıp sahibini öldürmesi mi gerekiyor?

Son düzenleme:
@byilmaz dsg şanzımanlı araç kullanımıyorsan o zaman benim yaptığım yorumlar seni neden bu kadar geriyor? Rövanş almaya çalıştığın ancak içinde kalan bir durum mu var? Burası araba forumu ise istediğim araç hakkında istediğim yorumu yazarım.

Honda Şasi inceleme konusunu açan ve en ince ayrıntısına kadar herşeyi yazan kişiye mi kötü körüne savunuyor diyorsun? Bunu diyecek kişi ilk önce kendi aracı hakkında iki cümle kurabilmeli.

@Porsche tuhaf mısın birader sen? DSG şazıman hakkında diye açılmış bir konuda neyi konuşacağız? DSG'nin kötülenmeye ihtiyacı mı var da kötülemek için uğraşalım? Bak bu konuda bile iki kişi DSG ile sorun yaşadığını söylüyor. Adam yolda kaldım diyor sen kalkmış kötülemeyin diyorsun.

Sana göre DSG'yi eleştirmek için daha ne olması lazım yolda giderken patlayıp sahibini öldürmesi mi gerekiyor?
Hocam tamam dsg kötü bir şanzıman. Vw kötü bir marka. Lütfen sakinleşin artık

Birader ben DSG kullanırken hiç sorun yaşamadım ve diğer insanların nasıl kullandığını bilmediğim için beni alakadar ETMEZ. Ben kullanırken sorun çıkarmıyor, hızlı vites atıyor, az yakmama olanak sağlıyor ve ikinci elde aracın daha hızlı satılmasını sağlayan bir şanzımanı ben neden kötüleyeyim ki????????? Sen kaç kere DSG sanzimanli arac kullandin veya sahip oldun bi yaziversene modellerini detaylarını vs?

Hassas bir şanzıman eyvallah bunu herkes kabul ediyor. Belli bir yerden sonra kavramanın bitmesi gayet normal çoğu zaman hiç para ödemeden onarımı yapılan bir şanzıman. İstanbul'da genel olarak çift kavramalı sanzimanlar probleme acık. Ayrıca 2014 'ün 2. yarısından sonra üretilen araçlarda bu durumu ciddi oranda çözüldü.

@AcilStop Ayrıca şu foruma geldiğinizden beri tartışma eksik olmuyor. İnsanlar size ilk etapta sakin yaklaşıyor ama bir yere kadar...

Kendimi banlayasım var

Arkadaşlar lütfen takım tutar siyasi parti tutar gibi araba tutmayın, birini ölümüne savunup ötekini yermeyin, ötekini gömüp bunu savunmayın.

Ve hepsinden önemlisi karşıt görüşlere saygı gösterin.

Kocaman kocaman adamlarız, yani öyle sanıyorum

Artık uyarılarımız da dinlenmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...