Dünyadaki son günlerinizde seyahate çıksaydınız...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mt.Akina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
touareg-1-jpg.13629

Arazi lastiği almak yeterli olur sanırım.

Belki de R1200gs ile çıkardım , son gunlerimi kendim ile geçirmek için ...

Yok ya , bunun karı var - kışı var ... Kafamizi sokacak bir yer olsun .

Aslında VW California çok mantıklı araç , birazda yüksek olsa tam güzel olur .

Bu tarz bir minibüsle gerekli teçhizat duzenlenirse ve olmazsa olmazı açılır tavan - tavan cadiri ile mükemmel bir seyahat olur .
b2955b21edc71974778aff4840d01dcd.jpg

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes arazi araçlarından gitmiş ama ben daha hızlı arabalara yönelirdim herhalde. Amaç ölümüne gazlamak :D
Skyline GTR r34 - hayalimin arabası
Tesla Model X - çok farklı bir dünya bence denemeden ölmeyelim dimi :D
Lamborghini Aventador - sırf sesi için kendisiyle vakit geçirmek isterim

Helikopter veya uçağa atlar Avrupa’ya yardırırdım herhalde. Bayramlarda bile şehirler arası yollar kilitleniyor. Böyle bir durumda arabayı garajdan bile çıkaramayız.

Önce güzel ülkemin en güzel manzaralarına,karadenize,doğuya,egeye,Ankara'ya (en güzel manzara oradadır bence) uğrayıp sonra kesinlikle Kuzey Avrupa'ya giderdim.

Araç olarak kesinlikle Performans/Dayanıklılık oranı yüksek araçlar seçerdim.Ford Ranger veya G serisi olabilir.D segmenti SUV'ler olabilir.Ama sedan-station-hb olmayacağı kesin.Pickup veya Suv olurdu.

Tabi genç bir panpa olduğumdan eski efsaneleri bilemeyeceğim pek :)

Amerikalıların kendi forumlarında da sıkça tartıştığı, ülkeyi zombiler bassa hangi aracı alıp kaçmak isterdiniz gibi ütopik konuları vardır. Açıkçası benim tercihlerim arasında şu ikisinden biri muhakkak olurdu;

F-150 Raptor
Ekli dosyayı görüntüle 13994

Mercedes G 63 Amg 6x6

Ekli dosyayı görüntüle 13995

Bu ikisinin Dünya üzerinde gidemeyeceği, çıkamayacağı, aşamayacağı çok az yol vardır diye tahmin ediyorum.
Benim de tercihim F-150 serisinden ama Raptor değil onun abisi VelociRaptor Hennessey :D:D

Sağlamlık dayanıklılık önemli olduğu için babamdan anahtarı isterim :P

Şaka bir yana, madem gireceğiz kabire diye bir laf varya hani :D sürmeden gitmeyelim öbür tarafa diyeceğim arabalardan birini seçerdim onda da çok seçenek var ama şu an F12 Berlinetta diyesim geldi :D

Beyler buyrun size taze taze solar hydrip otobus..
İster caravan yap ister after kıyamet sürvayvır makinesi yap..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...