HABER Duyuru

ghalacli

Profesör
8 Eyl 2016
223
344
1,335
Malum şahıs bir radyo programında kavga ettikten sonra bir lansmanda and ın kendisine gelip sarıldığını ve barıştıklarını söylemişti... gerçekten garip olaylar.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

araskucur

Asfalt Kurutucu
7 Eyl 2016
13
17
595
Kim haklı kim haksız bilmiyorum. Birilerini de yargılamak, ayıplamak veya olaylar üzerinden yorum yapmak benim işim değil. Kaldı ki hiç bir olaya şahit olmadım, içinde de değilim.

Benim düşüncem şudur ki; illa bir şey konuşulcaksa, açıklanılacaksa otopark mecrasının dışında konuşulsun.

Zira, Sinan otopark'ın başında çalışmaya, iş yapmaya devam edecek. Dolayısıyla bunların Sinan'a bir faydası yok aksine zararı var. (Esasında herkes için geçerli.)
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,636
1
64,453
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Herkese Merhaba,

Lütfen görüşlerimizi paylaşırken, mesaj yazarken forum kurallarına uymayı unutmayalım.

Bildiğiniz üzere bir kişi veya kuruluşa direkt yapılan hakaret veya fazlası başta siz olmak üzere yasal sonuçlar doğurabilir.
Belirttiğimiz şekilde, OTOPARK.COM olarak bizde bu tür bir durumun oluşması halinde ilgili üye veya üyelerin IP adreslerini gerekli mercilerle paylaşmak zorundayız.

İyi forumlar dilerim,
Berkin

Şu açıklamayı yabana atmayın dikkate alın.Olan olmuş, bi konuya dikkat edelim. Bu süreçten sonra And Abi çizdiği yolda giderken bizim köstek olmamamız gerek. Tepki gösterilmesi gereken noktalar olduğunu düşünüyorsanız bahsi geçen kişileri takip etmezsiniz vs nasıl isterseniz öyle davranırsınız ama hakaretlerle olmaz. Yanlış, And abi gerekeni yapmışsa ya da yapmamışsa kendi bileceği iştir. Abartmayalım
 

Hazar kuru

Profesör
8 Eyl 2016
53
81
1,010
inşallah o yer elmasının da ağzı burnu yer değiştirmiştir. kimse kusura bakmasın bunun karşılığı aynı şeydir. inanın onu bulup yamultasım geldi.

katkıların için teşekkürler and. yolun açık olsun.
hatırladığım kadarıyla o gece veya diğer gün snap atmıstı ve bişey yoktu diye hatırlıyorum keske bu yaptıklarının fazlası ona olsaydı
 

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,279
1
9,427
4,970
kocaeli
Geldikleri yeri unutuyorlar , otopark.com maddi olarak ve seyirci olarak bu kişilere destek verdi . Laptopları - Aksiyon kameralari ... onlar otopark.com ve seyircileri sayesinde piyasada bir yer kazandılar ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Buğra'dan cevap geldi.
Neden konuşmuyormuş çok merak ettim yoksa And'da mı bunun ağzına bir kaç kere vurdu?Hiç zannetmiyorum ama başka bir şey gelmedi aklıma ya da Sinan bey'de bir şeyler biliyor bu konu hakkında ondan bahsetti herhalde?Soğukkanlılığımı koruyamadığım için özür dilerim sinirden çıldıracağım da...
 
Son düzenleme:

tyln

Profesör
10 Eki 2016
351
690
1,845
Marka
Renault
@and öncelikle kararına saygı duyuyor ve yaşanan olaylardan dolayı geçmiş olsun diyorum.iyisiyle kötüsüyle birlikte bir süre geçirildi buarada ve hep aile ruhundan bahsedildi.bu bağlamda bize birazdaha açıklama yapmanı rica edeceğim.çünkü ucu açık konu veya sorular mevcutken bir cevap isteriz. @sinan 'ında enazından konuya bazı noktalarda açıklamasını isterim.samimiyet,emek ve birliktelik ruhundan bahsedilmişken bu açıklamayı duymayı hakettiğimizi düşünüyorum.oyüzden yaşanılan süreçleri mümkün olduğunca açıklayarak ve neden nereye gittiğinizi söylerseniz sevinirim
 

And

Üye
8 Eyl 2016
144
1,419
3,035
40
İstanbul
Bunlar yaşadıklarımın küçük bir kısmı arkadaşlar, şimdilik dahasına gerek yok.

Maddi-manevi çok büyük yükler omuzlamak durumunda kaldım ve kamera karşısında gördüğünüz insanlar (Murat hariç) benimle Otopark'ın cefasını değil sefasını paylaştı, özeti bu.

Her şeye rağmen, kararımın Otopark'ın gidişatından değil, içinde büyüdüğü ortamdan kaynaklandığını yineliyorum. Bu bir girişim ve her ne kadar başımıza gelenleri öngöremediysem de, pekçok şey geleceğini tahmin etmiş ve göze almıştım.

Arkamda, sektörün dev markalarının birlikte iş yapmak için sıraya girdiği, ülkenin en büyük dijital otomobil platformunu bırakıyorum. Otopark'tan gurur duyuyorum.

Şimdi, ileriye bakma zamanı. Bu oluşumu destekleriyle ayakta tutacak olan sizlersiniz. Ona sıkı sıkıya sarılın ve elinizden kayıp gitmesine sakın izin vermeyin.

Hoşçakalın.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım