hocam yayın hakları otoparka ait ise buğranın isteğiyle neden kaldırılıdı vidyolar?
the makina adlı videolar Buğra'ya ait, fakat Bugra'nın montajladığı Test videoları ise otoparkın telifi aldtında.
hocam yayın hakları otoparka ait ise buğranın isteğiyle neden kaldırılıdı vidyolar?
Açıkçası ben böyle şeylerin olacağını tahmin ediyordum. Belki de eskiden beri takipçi olmamdandır bilemiyorum ama kendimce açıklayayım.
Şimdi Arda ve Murat Konyalı meselesine girmiyorum. Tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum zaten hiç kurcalamayayım.
Gelelim Muhip meselesine. Videolarda şakayla karışık bahsedilirdi aslında, pek destek olmuyordu Otopark'a yani ben öyle biliyorum. Üstelik adam yurt dışında okuyor, sürekli yurt içinde de bir hareketlilik halinde. Ben de olsam şirket olduktan sonra yollarımı Muhip ile ayırmak ''zorunda'' kalırdım. Çünkü işler bu denli büyüdükten sonra benim sürekli yanımda olacak insanlara ihtiyacım olacak.
Buğra Akpınar mevzusu. Adam geldi, çekim ve kurgu kalitesi hatırı sayılır derecede arttı. Adamın işi çok kaliteli gerçekten ona lafım yok. Fakat bence kendi yürütmüş olduğu ''The Makina'' serisi Otopark'ın kalitesine yakışmıyordu. O küfürler, el hareketleri, konuşma tarzı, videolarında bulunan kişiler ve onların sergiledikleri davranışlar firmalardan zar zor araç alan Otopark'ı daha da zor bir duruma sokuyordu. Zaten Buğra kendisi de bahsetti katıldığı bir radyo yayınında '' And BMW'den gelen şikayetler üzerine M4 videosunu sildi, daha sonrasında küstük ve ayrıldık'' dedi. Bu da And abiyi ve şirketi zora sokan bir durum oldu tabi. Videolar aksadı, kurgular gecikti vesaire.
Doğan Kabak; bu denli karaktersiz bir tutum sergileyeceğini hiç düşünmemiştim. Yaptığı içerikleri de beğenmiyorum zaten, kanalı da takip etmeyi geçtim videoları görünce ana sayfamdan kaldırıyorum. And'ın torpido kapağını anlatması daha zevkli o adamın 40 dakikalık videosundan. Neyse, daha fazla öznel fikir belirtmeyeyim kendisi hakkında. Allah müstehakını versin.
Şimdi bir durup düşünün. Zamanında o kadar para verip siteyi alıyorsun, bu siteyi ayakta tutmak için özel dersler veriyorsun, Youtube'a video koymak için geceleri uyumuyorsun video çekip kurgusuyla uğraşıyorsun. Firmalar araba vermiyor, verenler minnet ediyor ya da mırın kırın ediyorlar. Onca emek verdiğin, vakit harcadığın videolarını silmek zorunda kalıyorsun. Yani biz takipçilere bile bu durum bu kadar koyarken, sizce And neler düşünüyordu? Ne kadar üzülüyordu?
Yanına aldığı, güvendiği her adam yoluna taş koyuyor. Saçma sapan karaktersiz insanlar bazı çöplüklerde adama laf atıp duruyor. Yani siz olsaydınız ne yapardınız? Ülkenin hali ortada, nereye gittiğimiz belli değil. Belli bir zamandan sonra verdiğiözel dersler ve sallantıda olan bir şirket ile nereye varabilecekti ki? Kaç senedir uğraşıyor adam ne geçti eline?
Şu an bu durumda olmasına ben seviniyorum açıkçası, yurt dışı And abi gibi girişimci ruhu olan bir insan için çok daha iyi olacaktır. Bunlar benim görüşlerim. Zira görüşlerime katılmıyorsanız bunu lütfen saygı çerçevesinde belirtin.
Yolun açık olsun And abi. Allah yüzünü kara çıkarmasın.
Böyle bir davranış olamaz, eğer bunu o şahıs yaptıysa Allah cezasını versin. Bu nasıl bir iştir aklım hayalim almıyor, böyle terbiyesizlik seviyesizlik olur mu. Gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim.Bazı kritik görevlerini yerine getirmiyordu, disiplin sorunları vardı. Bu sorunları konuşmak için yaptığımız bir toplantıda ipler gerildi ve böyle koptu.
Böyle bir şey yapabildiyse zaten bu piyasada adı yok bundan sonra o adamın net!!!Bazı kritik görevlerini yerine getirmiyordu, disiplin sorunları vardı. Bu sorunları konuşmak için yaptığımız bir toplantıda ipler gerildi ve böyle koptu.
Bakın; 21 yaşımdan beri şirket yönetiyorum. Binlerce şey yaşadım iyisiyle kötüsüyle. Hırsızlık yapan oldu, laf eden, küfür eden, işini yapmayan çalışanlarım oldu. Bir şekilde konuştuk anlaştık yollarımızı ayırdık ama asla iş fiziksel şiddet boyutuna ulaşmadı.Bazı kritik görevlerini yerine getirmiyordu, disiplin sorunları vardı. Bu sorunları konuşmak için yaptığımız bir toplantıda ipler gerildi ve böyle koptu.
Allah bilir ama karı kız ile prim yapıp video çeken birinin namaz Allah demesi ne kadar inandırıcı bilemiyorumAğzından allah kitap eksik olmayıp hayırlı cumalar mesajlarıni eksik etmeyen birinin daha tahmin ettiğim gibi bi insan çıkması şaşırtmadı.
Yanlış anlaşılmasın dine karşı saygım sonsuz.
Ama böyle tüccar insanların kanının bozuk olması bilinen bi sey.
Allah sana sabır versin And hocam.
Keşke daha önceden bilseydik bunları.
Neden saklarsınız ki?
Bu mahlukun böyle gülerek ederek video çekmesi ortalıkta dolanması içimi sıktı bu olayı öğrendikten sonra.
Bi de aramızda sorun yok olay çıkmadı gibi cümleler kuruyordu.
Yazık.
Demek istediğim de o zatwn böyle şaklabanlıklar yapması sinirimi bozuyordu zatenAllah bilir ama karı kız ile prim yapıp video çeken birinin namaz Allah demesi ne kadar inandırıcı bilemiyorum