@and senin o halini görünce duygulandım, haline çok üzüldüm. Sonra neden videolara çıkmadığın , neden ortalıkta görünmediğin aklıma geldi. Senin için çok ama çok üzüldüm. Bilemiyorum Ameliyat yerlerim sancı girdi. Çok üzüldüm haline. Çektiklerine.
Abi çok geçmiş olsun. Şok olmak bu olsa gerek.Verdiğimiz bilgisayarı teslim etmek için videolarının silinmesini şart koşmuştu, mecbur kaldık.
Bazı kritik görevlerini yerine getirmiyordu, disiplin sorunları vardı. Bu sorunları konuşmak için yaptığımız bir toplantıda ipler gerildi ve böyle koptu.
Şirkette zaten tonla problemle boğuşuyordum, bir de bu tür avamlıklarla uğraşmak istemedim.
Daha bişeyler yapacağını sanmam çünkü takipçi kitlesi Otopark.com ile birlikte genişledi, kan kaybetmeyi goze alacağını düşünmüyorum.Geçmiş şeyleri büyütüp alevlendirmeyin. Kimin ne yapacağı belli olmaz. O yuzden elinize klavyenize sahip çıkın. Ofis bastmasında.
Daha bişeyler yapacağını sanmam çünkü takipçi kitlesi Otopark.com ile birlikte genişledi, kan kaybetmeyi goze alacağını düşünmüyorum.
Bu olanları gördükçe @and reis iyiki gidiyor diyorum. Böyle diyorum çünkü gidince bu tarz insanlardan arınacaktır.az önce @CenkGs reisin dediği gibi Burda bu mevzuları görüp daha hala takip eden peşinden koşan olacağını sanmam. Ekstra bir şey yapmaya gerek yok, And reis huzur bulmak için gidiyor, aksi huzursuzluk ortamı çıkarmamak gerek diye düşünüyorum.
Bu olanları gördükçe @and reis iyiki gidiyor diyorum. Böyle diyorum çünkü gidince bu tarz insanlardan arınacaktır.
@and Genel olarak detaylı açıklama yapmaktan, şeffaflıktan kaçınan birisin. "Kol kırılır yen içinde kalır." diyen birisi olduğunu daha önce de anlamıştım. O yüzden bugüne kadar otopark.com'un aldığı bütün kararlara saygı duydum. Buğra'nın ayrılışı da, Doğan'ın ayrılışı da buna dahildi. Hakikaten de zamanında bu kararlar ile ilgili açıklama yapmamış olman bence de doğru kadar olmuş. Şimdiki açıklamalarından sonra 2 gün tepkiler büyür, sonra söner gider.Verdiğimiz bilgisayarı teslim etmek için videolarının silinmesini şart koşmuştu, mecbur kaldık.
Bazı kritik görevlerini yerine getirmiyordu, disiplin sorunları vardı. Bu sorunları konuşmak için yaptığımız bir toplantıda ipler gerildi ve böyle koptu.
Şirkette zaten tonla problemle boğuşuyordum, bir de bu tür avamlıklarla uğraşmak istemedim.
Al benden de o kadar abi.Ya valla, insanın sevdiği birine zarar verilmesi ne kadar zoruna gidiyor. Çok tuhaf oldum gördüğümden beri o halini.
Çok teşekkür ederim ilgin ve alakan içinben özel mesajdan durumu anlattım. @DaddyIsHome61