Evet dediğinde haklısın. (Bundan sonra yazacaklarımı lütfen ego ve kendini beğenmişlik olarak algılamayın. Kendimi anlatmaya çalışıyorum). Benim hiçbir sosyal hesabim yok. Bazen whatsapp bile kullanmıyorum. Oturduğum şehirdeki kafeleri sadece kulaktan duyma biliyorum, yerleri hakkında hiçbir fikrim yok. Hiçbir kötü alışkanlığım yok çok şükür. Pc ve ps oyunlarıyla aram acayip kötü. Bana Pes'e gidelim dediklerinde " Yok la ben sevmiyorum, siz oynayın ben izlerim" derim her zaman. Pc'ye veya telefona sadece "Otopark.com" a girmek için veya, en sevdiğim hobim olan "Arabalarla" ilgili birkaç video izlemek ve onlar hakkında bilgi edinmek için girerim, o da sık denmeyecek kadar az yani. Benim yaşımdaki arkadaşlarım hergün telefonunu şarja takarken, ben 2veya 3 günde bir takıyorum. Cebimde de öyle 3.5 bin liralık telefon yok. Durumumuz kötü olmadığımı halde her zaman para harcarken düşünürüm,babamda olsa kimseye muhtaç olmak istemem. Yazları çalışırım o parayla az çok senelik eğitimimi tamamlarım. Öyle kız peşinde de koşmam. Sizin anlattığınızla çok zıt bir karakterim. Peki bende mi suç?Tüm suç okulların ve üniversitelerin. Öğrencilerin, velilerin hiçbir suçu yok değil miSabahtan akşama kadar pc-konsol oyunları oynayan, instagram, facebook, twitter beğeni fav alacağım diye gün boyu ışığı doğru ayarlayan filtre yapan öğrencilerin değil suç. Kitap okumayı cool olmak zanneden öğrencilerde değil suç. Sınavın son günü çalışan da değil suç. İçki&Sigara içmeyi marifet sananlarda değil suç. Sırf karşı cinsten insanlarla konuşma, tanışma fırsatım olacak diye cafelerde 7/24 nöbet bekleyenlerde değil suç. Derste telefonuyla uğraşan, arkadaşıyla konuşanlarda değil suç. Derse defter&kitapsız gelende değil suç. Kullandığı her şey neredeyse yurtdışından gelmesine rağmen ingilizceyi önemsemeyip onlar türkçe öğrensin diyenlerde değil suç. Sırf millete hava atacağım diye 3.5 bin liralık telefon için ders çalışması gerekirken part-time eşek gibi çalışıp gece uyuyakalanlarda değil değil suç. Öğrenmeyi, araştırmayı, sorgulamayı sevmeyenlerde değil suç. Tüm suç eğitim sisteminin
Yaşasın! aylak aylak durup eğitim sistemine laf atalım
![]()