Ehliyet randevusu :(

Kan grubunuzu gösteren belge gerekli mi
Gerekli.
Birde son sorum;
Bu randevu saatine gittik,işlemler halledildi vs. Ehliyet kargo ile geliyor sonradan tamam da bu kağıt veriliyormuş galiba direk ordan veriyorlar mı geçici ehliyeti yani ?
Kanki bana ehliyeti veren memur yarım saat bekleyeceksen geçici belgeni müdür imzalıyor o gelecek. Beklemeyeceksen 2 haftaya evine kargo gelir dedi. Ona göre işlerini ayarlarsın

Önce ehliyet için işlemleri yapıyor bir memur sonra da sana a4 veriyor işte geçici sürücü belgesi cart curt yazıyor hemen çıkışta araba sürebilirsin yani :))
Kazasız belasız sürüşler..
Bu arada Aleyküm Selam..
Çok teşekkür ederim arabayla ehliyetsiz gidip ehliyetle dönmek eğlenceli olucak cama yapıştırıcam kağıdı buyrun polis bey :D

İlçeleri tercih edebilirsiniz bence :D mesela oldukça hızlı Adana da , 20 günde alınan ehliyet , günde 1 işlem bile görmeyen Pozantı emniyetinde çayla beraber alınıyor teşekkürler trafik şube :D

Kan grubum kimliğimde yazmıyordu belge de sormadılar kendim söyledim grubunu. Ayrıca sabahtan randevusuz işlem alıyorlar genelde hatta boş bölgelerde her saatte alınıyor işlem. Kimlik eskiyse tek randevuda çıkarabiliyorsunuz ikisini aradan. Ben vakıfa para yatırırken bi 18.5tl daha yatırıp kimliğimi de yenilemiştim.

Yeni sınava girecek arkadaşların da aklında bulunsun sınava bile girmeden randevu alabiliyorsunuz. Ben sınavdan 2 hafta önce almıştım randevumu

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı sorun bende de var şuan,bende randevu araştırdım ama en yakın 2 aya veriliyor.Yapılabilecek sadece 4 şey var;

1) Sabahtan akşama kadar bir gününü feda etmek uğruna bekleyip şansa sıranın aradan sana gelmesi
2)Randevuyu alıp paşa paşa beklemek
3)Araya tanıdık sokmak
4)Randevu sorunu olmayan başka bir şehirden randevu alıp günübirlik gidip gelmek

Selamun aleyküm
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır..
Nisan aylarında başvurduğum 18 yaşımda başvurduğum ama 19uma girdiğim ve yaklaşık 6 aydır alamadığım ehliyettt......
Direksiyon sınavını falan geçtim neyse randevu aliyim dedim,bu arada bulunduğum yer istanbul ümraniye,bi baktım 2 ay sonrasına veriyor en erken,bende aliyim dedim sonra bakarım boşluk olursa alırım erkene diye,ama olmayacak gibi.

Sorum şu,ben sabah erken saatlerde gitsem randevusuz ehliyet alabilir miyim ? Bazı yerlerde okuduğuma göre alabilirmişim,kimlik kartımı alırken çoğu kişi randevulu giderken ben sabah erkenden gidip randevusuz almıştım,yine aynı şey olur mu sizce ? Bilen biri aydınlatırsa çok iyi olur çünkü beklemekten gına geldi artık...
Eğer kadınsan alırsın erkeksen alamazsın yeni kimlik alırken pasaport alırken ehliyeti değiştiriken hep gördüm işini doğru yapsa bile xy kromozomlara köpek gibi davranıp xx kromozomlu arkadaşlara deli divane olup herşeylerini hallediyorlar.
Mesela yeni plaka için bizden 2 bin tlye yakın tutar diyen memur arkadaş hastanemizden bir kadın doktora ücret vermeden hürmetler ederek plakayı ücretsiz bir şekilde verdi.diyeceklerim bu kadar

Çok şükür ehliyetimi sorun çıkmadan aldım,çok güzel bişey ya yakalanma korkusu olmadan,suçluluk hissi olmadan arana sürmek :D
Yardımlarınız için teşekkürler.

Çok şükür ehliyetimi sorun çıkmadan aldım,çok güzel bişey ya yakalanma korkusu olmadan,suçluluk hissi olmadan arana sürmek :D
Yardımlarınız için teşekkürler.
Kesinlikle. Ehliyetim yokken markete bile gitsem endişe duyardım. Uzun bir yola gitsem, önüme değil daha çok aynalardan arkama bakardım. En büyük korkum adamın biri gelip arkadan geçirir de yine de suçlu ben olurum diye.