Şaşıran oldu mu bu habere bilmiyorum2020'nin ilk 6 ayında toplamda 173 elektrikli araç satışı var. 200'ü bulmayan satışların olduğu piyasa bu zamlarla daha da ölecek. Yılda 1000 araç satılmayan piyasaya kim yatırım yapar, kim artık gidip şarj istasyonu falan açar, servis açar, araç getirmeye çalışır? Bunun sonucunda da olmayan piyasada TOGG nasıl iş yapar? İçeride satamadığın arabayı dışarıda nasıl satarsın? Güya elektrikli araç devrimini yakalayacağız, milyar dolarlar harcanıyor. Ne altyapı, ne sektörel bir yardımı geçtim sürekli köstek. Bu kararın izahı yok gerçekten. Çevreye olan zararından bahsetmiyorum bile.
Dur daha hemen ürkütmeyelim demişlerdir. Elektrikliler bir çoğalmaya başlasın parti o zaman başlar. İçten yanmalı motorlu araçlardan biliyoruz ne kadar eğlendiğimiziBen gelen zamları az buldum , bence daha yaratıcı düşünülebilirdi bunlar gözümde zam bile değil hava cıva![]()
Bu teşvikler falan vardı onlar hala duruyorsa kaldırsınlar bu milletin böyle şeylere ihtiyacı yok olmayacakta. Hybritlere ben ekstra vergi bekliyorum , sonuçta araçta çift motor var , bence ekstra vergisi olması lazım şu an alınanın üzerine ki bu diğer araçlara haksızlık.Dur daha hemen ürkütmeyelim demişlerdir. Elektrikliler bir çoğalmaya başlasın parti o zaman başlar. İçten yanmalı motorlu araçlardan biliyoruz ne kadar eğlendiğimizi![]()
Hybridlere dokunmadılar çünkü muhtemelen elektrikliye zammı Togg için yaptılar. Bu arada elektrikli araçların mtv'sine de arada zammı geçirmişler. 200 kw ve üzeri motor gücü olan elektrikli araçların mtv'si arşa çıkmış.Bu teşvikler falan vardı onlar hala duruyorsa kaldırsınlar bu milletin böyle şeylere ihtiyacı yok olmayacakta. Hybritlere ben ekstra vergi bekliyorum , sonuçta araçta çift motor var , bence ekstra vergisi olması lazım şu an alınanın üzerine ki bu diğer araçlara haksızlık.
Dokunsunlar , diğer tüm araçlara haksızlıktır hybridlere dokunulmaması , hem elektrik motoru var hem içten yanmalı motor bu nedir böyle , lütfen sayın yetkililere seslenelim yapılan haksızlık vergiden büyüktür lütfen bunun önünü alın yazıktır.Hybridlere dokunmadılar çünkü muhtemelen elektrikliye zammı Togg için yaptılar. Bu arada elektrikli araçların mtv'sine de arada zammı geçirmişler. 300 kw ve üzeri motor gücü olan elektrikli araçların mtv'si arşa çıkmış.
(İnancım yok ancak eğer çıkarsa) Togg marka araçlara özel ÖTV indirimi yaparlar ne de olsa yerli ve milli![]()
Ben öyle bir ceza yedim durduğum yerde devlet malına zarar maddesindenniye şaşırıyorsunuz ki yakında arabaların km göstergesine vergi gelirse şaşırmayın kim daha fazla km yapıp devletin yolunu yıpratırsa daha fazla vergi verecek.![]()
![]()